ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η αποκάλυψη του American Horror Story

Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι όπου τα teasers και τα posters του ''American Horror Story'' δεν έδιναν κανένα στοιχείο για τη θεματολογία του επερχόμενου κύκλου, έγινε επιτέλους η πρεμιέρα και μάθαμε... δυο-τρία στοιχεία. 

Κατ' αρχάς, ξέρουμε πως θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο καστ παρόλο που στην πρεμιέρα είδαμε τρεις χαρακτήρες. Και τους υποδύονταν έξι ηθοποιοί. Αρκετά μπερδεμένο ε; Είναι μόνο η αρχή. 

Η Lily Rabe υποδύεται την Shelby και μιλά στην κάμερα σε στυλ ντοκιμαντέρ. Η Sarah Paulson υποδύεται κι αυτή τη Shelby σε μια δραματοποίηση του χαρακτήρα. 

Ο Andre Holland είναι ο Matt, σύζυγος της Shelby που μιλά κι αυτός στην κάμερα, σαν ντοκιμαντέρ, για την εμπειρία του με υπερφυσικά φαινόμενα. Ο Cuba Gooding Jr υποδύεται τον Matt στη δραματοποίηση του χαρακτήρα. 

Η Adina Porter είναι η Lee, η αδερφή του Matt και πρώην αστυνομικός με την Angela Bassett να είναι η Lee στη δραματοποίηση του χαρακτηρα. 

Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε δραματοποιημένη την αληθινή ιστορία του ζευγαριού (Matt και Shelby) που μετακομίζουν σε μια αγροτική οικία στη μέση του πουθενά που ήραν αντιμέτωποι με τα πνεύματα των Roanoke, μιας και ο επίσημος υπότιτλος της σειράς είναι ''My Roanoke Nightmare''. 

Κι έτσι, γίνεται αντιληπτό πως η ιστορία είναι βασισμένη στη ''Χαμένη αποικία των Roanoke''. Οι Roanoke ήταν μία αποικία γύρω στο 1585 που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς κατά τον Αγγλοϊσπανικό πόλεμο (1585 - 1604) χωρίς στοιχεία, και κανένας δεν γνωρίζει τι απέγιναν. 

To καστ συμπληρώνουν οι Kathy Bates, Denis O' Hare, Wes Bentley, Evan Peters και Cheyenne Jackson ενώ κατά τη διάρκεια της σεζόν θα εμφανιστούν οι Finn Wittrock, Matt Bomer και η Lady Gaga.

Δείτε το επίσημο τρέιλερ της έκτης σεζόν. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS