ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για τον αγαπημένο της και την επιθυμία της να κάνει κι άλλο παιδί

Μια νέα αρχή στη ζωή της έκανε η Βάσω Λασκαράκη, που μετά το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη βρήκε την ευτυχία στο πλευρό του Λευτέρη Σουλτάτου. Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν διστάζουν να δείξουν τον έρωτά τους, μέσα από τις δημόσιες εμφανίσεις τους αλλά και τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν στα social media. Μάλιστα το ζευγάρι συγκατοικεί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ το τελευταίο διάστημα το δαχτυλίδι στο χέρι της ηθοποιού έκανε λόγο για αρραβώνα, κάτι που οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει. 

Ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη μιλώντας στο ελληνικό περιοδικό People, αναφέρθηκε στον αγαπημένο της, στην συγκατοίκηση, αλλά και στο ενδεχόμενο ενός παιδιού.

''Τι θα μπορούσε να σημαίνει ένα μονόπετρο; Αν η απορία σου είναι αν έχουμε αρραβωνιαστεί, θα σου πω ότι, με την παραδοσιακή έννοια, αρραβώνας δεν υπάρχει. Το μονόπετρο είναι ένα δαχτυλίδι και ο συμβολισμός του είναι ξεχωριστός για τον καθένα. Το πώς το βλέπει ο Λευτέρης μπορεί να σου το απαντήσει ο ίδιος. Το πώς το βλέπω εγώ αφορά στο συναίσθημά μου, που δεν μπορώ να το περιγράψω με λέξεις. Πάντως, με μονόπετρο ή χωρίς, με γάμο ή χωρίς, εγώ νιώθω τη ζωή μου δεμένη με αυτόν τον άνθρωπο για το τώρα και επιθυμώ και για το αύριο, και όπου μας βγάλει'', είπε για το δακτυλίδι που της χάρισε ο αγαπημένος της. 

Όσον αφορά τον γάμο,η ηθοποιός απάντησε: ''Δεν κάνουμε σχέδια. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει όταν κάνουμε άλλα σχέδια. Συνεπώς όλα είναι πιθανά.''

Η Βάσω Λασκαράκη δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, αφού όπως δήλωσε στη συνέντευξη, ''Ιδανικά, θέλω να κάνω ακόμα ένα παιδί. Δεν ζω με αυτή τη σκέψη, αλλά θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μας.''

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS