ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Booking.com θα απολύσει περίπου το 25% των εργαζομένων της

Η κρίση του κορωνοϊού χτύπησε την εταιρεία

H κρίση του κορωνοϊου δεν επηρεάζει μόνο την υγεία αλλά και την οικονομία με πολλές επιχειρήσεις να έχουν κλείσει και άλλες να έχουν προχωρήσει στην απόλυση προσωπικού.

Μια από αυτές και η πλατφόρμα διαδικτυακής κράτησης καταλυμάτων Booking.com η οποία ανακοίνωσε ότι πρόκειται να απολύσει περίπου το 25% δηλαδή το ένα τέταρτο των εργαζομένων της λόγω της πανδημίας και του πλήγματος που δέχτηκε ο τουρισμός.

Το Booking.com εδρεύει στο Αμστερνταμ όμως απασχολεί εργαζομένους από όλο τον κόσμο. Περίπου 17.500 άνθρωποι που εργάζονται στην εταιρεία κάθονται κυριολεκτικά σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να μάθουν ποια θα είναι η τύχη τους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει ακόμα ακριβής αριθμός των ατόμων που πρόκειται να απολυθούν και περισσότερες λεπτομερείς θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες και μήνες.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή τους ανέφεραν ότι «Η κρίση της Covid-19 κατέστρεψε την τουριστική βιομηχανία και εμείς συνεχίζουμε να αισθανόμαστε τον αντίκτυπο, με τον όγκο των ταξιδιών να παραμένει σημαντικά μειωμένος. Αν και κάναμε πολλά για να σώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες θέσεις εργασίας, πιστεύουμε ότι πρέπει να αναδιαρθρώσουμε τον οργανισμό μας προκειμένου να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας σχετικά με το μέλλον (της βιομηχανίας) του τουρισμού»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS