ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η «διαρροή» των θεμάτων στις εξετάσεις και η απάντηση του Υπ. Παιδείας

Σταμάτησε τη διαδικασία το υπουργείο Παιδείας εξαιτίας της διαρροής και ετοιμάζεται νέα θεματολογία

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Τα θέματα των Νέων Ελληνικών της τρίτης Λυκείου διέρρευσαν σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Παιδείας, με αποτέλεσμα να σταματήσει η όλη διαδικασία και να ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή νέα θεματολογία.

 Η εξέταση θα διεξαγόταν στις 10.30 το πρωί, ωστόσο παίρνει παράταση για τις 11.30 εξαιτίας της διαρροής.

 Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», καθηγήτρια ιδιωτικού σχολείου φαίνεται να έστειλε sms στους μαθητές, αποκαλύπτοντας το θέμα της έκθεσης του δοκιμίου καθώς και κάποια ποιήματα.

 Συγκεκριμένα, το μήνυμα που είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρει τα εξής: «Αγαπημένη, δεν είναι πολύ εύκολο το γραπτό. Έχει κάποιες δυσκολίες. Έβαλαν Παιδεία. Συνέπειες των ανταγωνισμού των μαθητών και τρόπους αντιμετώπισης έτσι ώστε να είναι πιο ανθρώπινο το σχολείο. Έβαλαν Ελένη σύμβολα. Έβαλαν οι νεκροί περιμένουν τύπο αφηγητή. Έβαλαν το ένα το χελιδόνι συνεξέταση με ρωμιοσύνη. Όσα πρόλαβα βιαστικά να δω»

 Αυτή τη στιγμή, οι μαθητές βρίσκονται εν αναμονή του νέου γραπτού.

 Η ανακοίνωση του Υπ. Παιδείας

Αναφορικά με τη γραπτή αξιολόγηση Νέων Ελληνικών Γ΄ Λυκείου, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα, 16 Ιανουαρίου 2023, αφού διαπιστώθηκε η διάδοση ηλεκτρονικού μηνύματος μεταξύ μαθητών και μαθητριών, με νύξεις και γενικόλογες αναφορές στο εξεταστικό δοκίμιο Νέων Ελληνικών της Γ΄ Λυκείου, αποφασίστηκε προς αποφυγήν οποιασδήποτε σύγχυσης, η εξέταση να διεξαχθεί με τη χρήση του υφιστάμενου αναπληρωματικού εξεταστικού δοκιμίου. Για το λόγο αυτό θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση, αλλά η εξέταση θα διεξαχθεί κανονικά.

 Ταυτόχρονα, ξεκίνησε έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η υπαιτιότητα αυτής της ενέργειας, καθώς και τα κίνητρα, εφ’ όσον μάλιστα δεν πρόκειται για «διαρροή» των ίδιων των θεμάτων της εξέτασης.

 Έχουν ήδη δοθεί οδηγίες στις σχολικές μονάδες για διαχείριση του θέματος. Οι Εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά με ώρα έναρξης εξέτασης 11:30 π.μ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS