ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Η κολυμβήτρια Anita Alvarez λιποθύμησε μέσα στην πισίνα

Τις αισθήσεις της έχασε η 25χρονη αθλήτρια μέσα στο νερό

Κατά τη διάρκεια του παγκόσμιου πρωταθλήματος του υγρού στίβου της Βουδαπέστης και συγκεκριμένα την ώρα του ελεύθερου προγράμματος του σόλο στην ελεύθερη κολύμβηση η Αμερικανίδα αθλήτρια Anita Alvarez ολοκλήρωσε το πρόγραμμά της και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις της μέσα στην πισίνα. 

Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν αρκετά σοκαριστικές καθώς μόλις η 25χρονη αθλήτρια έχασε τις αισθήσεις της και λιποθύμησε, άρχισε να βυθίζεται προς τον πάτο της πισίνας ενώ την ίδια ακριβώς στιγμή που ο κόσμος τριγύρω συνειδητοποίησε το τι είχε συμβεί, η προπονήτριά της, Andrea Fuentes κι ένα άτομο από τα μέλη της διοργάνωσης έσπευσαν να βουτήξουν μέσα στην πισίνα προκειμένου να τη βγάλουν έξω. 

Την ίδια στιγμή και μέσα στον πανικό που επικρατούσε, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που βρισκόταν εκεί κατάφερε να λάβει αμέσως δράση και να παρέχει πρώτες βοήθειες.

Η Anita Alvarez μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις ενώ λίγο αργότερα ο επικεφαλής της Αμερικανικής αποστολής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του υγρού στίβου στη Βουδαπέστη, δήλωσε πως η λιποθυμία την οποία υπέστη η 25χρονη κολυμβήτρια οφείλεται στο άγχος, στην πίεση και στο εντατικό της πρόγραμμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by CNN (@cnn)

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση