ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιλά για τη Ναταλία Γερμανού και την Κατερίνα Καινούργιου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο περιοδικό People και ρωτήθηκε για τη Ναταλία Γερμανού αλλά και για την Κατερίνα Καινούργιου.

Η πρόσφατη βραδινή σου έξοδος με τη Ναταλία, πάντως, συζητήθηκε ως η επανασύνδεση της σεζόν.


«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μιλάει δημόσια για το τι συμβαίνει και τι δεν συμβαίνει. Δεν βγήκα να σχολιάσω τις σχέσεις μας. Στην πραγματικότητα ήταν όλα μια χαρά, αλλά αυτό προφανώς δεν ιντριγκάρει κανέναν. Όταν βγήκαμε, με πρόσκληση της Ναταλίας, να τα πούμε, εφόσον δεν είχε υπάρξει κάποια κόντρα, ανταποκρίθηκα με χαρά στο κάλεσμα. Και φέραμε μαζί και ένα φίλο, τον Θέμη Γεωργαντά. Αλλά δεν το κανόνισε ο Θέμης, το κανονίσαμε μεταξύ μας. Δεν υπήρξε ποτέ κάποια ρήξη, για να υπάρξει και επανασύνδεση».


Με την Κατερίνα Καινούργιου, με την οποία σας είδαμε στα περιοδικά σε κοινή βόλτα, είστε φίλες;


«Ξέρεις, μου κάνει φοβερή εντύπωση πως μόλις βγεις με κάποιον σ' τον χρεώνουν αμέσως ως κολλητό. Απ' την άλλη, με την ίδια ευκολία, αν δεν βγαίνεις με κάποιον, στον χρεώνουν ως εχθρό. Στη ζωή δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Με την Κατερίνα δουλεύουμε στον ίδιο σταθμό, προφανώς έχουμε κάποια θέματα να συζητήσουμε, αυτό δεν μας κάνει αυτόματα και φίλες. Δεν είναι σκληρό αυτό που λέω, αλλά η φιλία για μένα είναι κάτι πολύ σημαντικό».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS