ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η πρώτη ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα ως μαμά

Δείτε την χαρακτηριστική φωτογραφία.

newsroom must

Εξουθενωμένη, χαρούμενη, και με μια τεράστια αγκαλιά, υποδέχτηκε τις ευχές και την αγάπη των ακόλουθών της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα, σήμερα (25/06/21) το μεσημέρι, με μια σχετική ανάρτησή της, μετά την γέννα των δίδυμων κοριτσιών της.

Την είδηση είχε κάνει γνωστή ο μπαμπάς πια, Σάκης Τανιμανίδης, το απόγευμα της Τετάρτης, με μια δική του ανάρτηση, όμως όπως όλα δείχνουν πλέον μετά την ολοκλήρωση της οικογένειάς τους, και οι δύο δεν μπορούν παρά να νιώθουν πανέτοιμοι για το νέο αυτό κεφάλαιο στην ζωή τους.

Το ίδιο, έπραξε και η Χριστίνα, ανεβάζοντας μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, στην οποία κρατά αγκαλιά τα νεογέννητα, με κλειστά τα μάτια, και ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο, στο κρεβάτι του μαιευτηρίου, γράφοντας στην λεζάντα «Είμαστε ήδη δυο μέρες μαζί! Και δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι μπορεί κανείς να αγαπήσει τόσο πολύ! Είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα που μπορούν να καταλάβουν μόνον όσοι έχουν γίνει γονείς. Οι πρώτες ώρες κυλούν με μαραθώνιους θηλασμούς, πολλά ξενύχτια και περισσότερα χαμόγελα. Δεν έχω λόγια για τις ευχές και την αγάπη σας! Μας κάνατε τις μέρες μας ακόμα πιο ξεχωριστές!».

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS