ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Ροντίκα Κάρογιαν στην τηλεόραση

Ανανεώσεις στο τηλεοπτικό τοπίο! 

Συνεχίζει και τη νέα σεζόν η Ελίτα Μιχαηλίδου στο ΡΙΚ, αλλά με μια εντελώς διαφορετική εκπομπή. Έχοντας τη στήριξη του νέου Γενικού Διευθυντή του ΡΙΚ Μιχάλη Μαραθεύτη, η Ελίτα πήρε την αρχισυνταξία της εκπομπής της στα χέρια της και ήδη έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό μιας αλλιώτικης καθημερινής απογευματινής εκπομπής, που θα επικεντρώνεται στις γυναίκες.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεώρες, η μεγαλύτερη αλλαγή που θα εισαγάγει με τη νέα σεζόν είναι πως μαζί της στο πλατό θα έχει και πάνελ, που θ’ αποτελείται από δύο ή τρία πρόσωπα. Το πρώτο όνομα που έχει «κλειδώσει» και θα βρίσκεται καθημερινά στο πάνελ είναι αυτό της Μαριλένης Σταύρου.

Το πάνελ θα συμπληρώνεται κάθε μέρα από μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που θα έρχεται στο πάνελ εκ περιτροπής, μια φορά τη βδομάδα.

Αυτές οι προσωπικότητες είναι η Ροντίκα Κάρογιαν, η Αναστασία Παπαδοπούλου, η σχεδιάστρια Ρίτα Αττάλα, οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Παναγή και Κωνστάντια Δημητριάδου, η ακαδημαϊκός Αραβέλλα Ζαχαρίου και η fashion editor Αγγέλα Πιερή.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Γυναικεία υπόθεση», θα βγει στον αέρα αρχές Οκτωβρίου και η ώρα προβολής της θα είναι είτε στις 16.00 είτε στις 16.30.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS