ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει το Sequel του 'Sex and the city'

'And Just Like That' : H 2η σεζόν ξεκινάει με την επιστροφή του Aidan.

Μαρία Καραμάνου

And just like that…επιστρέφει στις οθόνες με ένα καθηλωτικό τρέιλερ. Η δεύτερη σεζόν του sequel της σειράς 'Sex and the City' επιστρέφει τον Ιούνιο στο Max και η ανακοίνωση της πρεμιέρας ήρθε με ένα αποκαλυπτικό τρέιλερ που μας δίνει μία κλεφτή ματιά στο τι πρόκειται να ακολουθήσει. Βλέπουμε την επιστροφή πολλών χαρακτήρων όπως η Carrie (Sarah Jessica Parker), η Miranda (Cynthia Nixon) και η Charlotte (Kristin) Davis) και ένας παλιός γνώριμος χαρακτήρας που έχουμε όλοι αγαπήσει.

Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Sarah Jessica Parker ανακοίνωσε στους πιστούς θαυμαστές της σειράς την επικέιμενη περιμιέρα της 2ης σεζόν.

Στην ανάρτηση της ανέφερε ότι, «Ευχαριστούμε την εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, που αφιέρωσε ώρες δουλεύοντας σε αυτό το επόμενο κεφάλαιο. Έκανε τις πιο κρύες μέρες του χειμώνα να μοιάζουν με άνοιξη και να δίνουμε πάντα περισσότερα και καλύτερα από όσα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε ή να ονειρευόμαστε. Και σε όλους εσάς, το αγαπημένο μας κοινό, που κρατάτε ζωντανές αυτές τις ιστορίες. Αυτό είναι για εσάς, Μέρος 2».

«Και κάπως έτσι, συνειδητοποίησα ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερα να μένουν στο παρελθόν. Αλλά ίσως όχι τα πάντα», ακούγεται η φωνή της Carrie καθώς η πρώην ερωτική φλόγα της κάνει την εμφάνιση του στην αναμενόμενη επιστροφή του franchise. Παλιοί έρωτες, ερωτικές στιγμές και πολλά ζευγάρια παπούτσια είναι κάποια από αυτά που θα δούμε στη νέα σεζόν όπως μας προδίδει το τρέιλερ που κυκλοφόρησε. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους θαυμαστές της σειράς με πρόσωπα από το παρελθόν να αναδύονται από εκεί που δεν το περιμένουμε. 

Δείτε το τρέιλερ εδώ :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
sex and the city  |  news. celebs  |  series  |  trailer  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση