ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Στέλλα Κυριακίδου στο συνέδριο για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας

Δείτε τα στιγμιότυπα

Μαρία Σάββα

Η ψυχική υγεία είναι αναπόσπαστο μέρος της δημόσιας υγείας. Τα τελευταία 25 χρόνια, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει υποστηρίξει δράσεις και έργα για τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των ανθρώπων στην ΕΕ και πέραν αυτής.

Για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου 2023, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διοργανώνει στις Βρυξέλλες μισή ημέρα, υψηλού επιπέδου συνέδριο, με οικοδεσπότη τη Στέλλα Κυριακίδη, Ευρωπαία Επίτροπο για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων. Αυτή η εκδήλωση θα συγκεντρώσει εκατοντάδες εκπροσώπους από τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, εθνικές κυβερνήσεις, διεθνείς οργανισμούς και άλλους ενδιαφερόμενους εταίρους για να ευαισθητοποιήσουν για τη νέα προσέγγιση, να ακούσουν από εμπειρογνώμονες και άτομα με βιωμένη εμπειρία και να ανταλλάξουν καλές πρακτικές που συνδέονται με τα ακόλουθα θέματα όπως η ψυχική υγεία σε όλες τις πολιτικές, η προώθηση & Πρόληψη και η ίση πρόσβαση για όλους.

Αντιπροσωπεύοντας την Κύπρο στην εν λόγω διάσκεψη παρευρέθηκε και η Επίτροπος για την Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου και πραγματοποίσησε ένα συνέδριο υψηλού επιπέδου για την ψυχική υγεία, βασισμένο στην «Ολοκληρωμένη Προσέγγιση για την Ψυχική Υγεία», που παρουσιάστηκε από την Επιτροπή τον Ιούνιο του 2023.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε επίσης η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα των Βελγών, καθώς και εκατοντάδες εκπρόσωποι από Θεσμικά όργανα της ΕΕ, εθνικές κυβερνήσεις, ευρωπαϊκοί οργανισμοί και άλλοι ενδιαφερόμενοι εταίροι.

Δείτε πιο κάτω στιγμιότυπα:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS