ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Χρυσούλα Διαβάτη δεν δέχτηκε το βραβείο της λόγω...Ρουβά!

Φωτιά έβαλαν τα βραβεία «Κάρολος Κούν» που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής λόγω Σάκη Ρουβά!

Η Χρυσούλα Διαβάτη, που παρέλαβε τιμητική διάκριση για την παράσταση «Δυο γυναίκες χορεύουν», αμφισβήτησε τον Σάκη Ρουβά με τα λεγόμενά της, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες».

Η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της και είπε: «Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα».

Η Χρυσούλα Διαβάτη στην συνέχεια επέστρεψε στη θέση της χωρίς να παραλάβει την τιμητική διάκριση, αν και παρέμεινε στην αίθουσα. Οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης κάλεσαν τον Σάκη Ρουβά για να παραλάβει το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» και από την αίθουσα ακούστηκε μία γυναικεία φωνή να λέει «αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;».

Η αντίδραση του Σάκη Ρουβά άμεση, αφού απάντησε «Με την ψυχή μου» και συνέχισε κρατώντας το βραβείο του στα χέρια: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Ο Κυριάκος Λουκάκης, έχοντας ολοκληρωθεί το επεισόδιο, είπε πάνω από τη σκηνή: «Σήμερα τιμάμε ανθρώπους και όχι προκαταλήψεις». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS