ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ιωάννα Τούνη: Το σοκαριστικό μήνυμα που έλαβε για τις φωτιές

«Καιγόμαστε, βοηθήστε μας», της έγραψαν.

Μαρία Καραμάνου

Οι εξελίξεις για τα πυρινά μέτωπα που έχουν ξεσπάσει σε διάφορες περιοχές και νησιά της Ελλάδας συγκλονίζουν τον ελληνικό λαό. Οι πολίτες παρακολουθούν με ανησυχία τις εξελίξεις και προσπαθούν να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους μέσα από τα social media, κοινοποιώντας πληροφορίες και καλώντας για βοήθεια.

Μια από τις γνωστές Influencers, η Ιωάννα Τούνη, δέχτηκε ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από έναν κάτοικο της Κέρκυρας. Η διαδικτυακή της φίλη την ενημέρωσε πως η κατάσταση στο νησί είναι κρίσιμη, καθώς τα πυρκαγιές καίνε όλον τον γύρω χώρο και δεν υπάρχει κάποιος να τους βοηθήσει. Το μήνυμα αυτό αντικατοπτρίζει την έκταση της καταστροφής που προκαλούν οι πυρκαγιές και τον αγώνα των ανθρώπων που βρίσκονται αντιμέτωποι με αυτή την καταστροφή.

Κάτω από την ανάρτηση της, η Τούνη δήλωσε, «Ξύπνησα με τέτοια μηνύματα. Πώς μπορώ να βοηθήσω; Αν ξέρετε άλλες αξιόπιστες σελίδες εθελοντισμού που να έχουν ουσιαστική δράση και να βοηθάνε όντως, στείλτε μου να κάνω repost σε όσα χρειάζονται. Καλή δύναμη Ελλάδα μου».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS