ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ισπανία: Τρίμηνος αποκλεισμός από την FIFA στον Rubiales για το φιλί σε αθλήτρια

Όλες οι λεπτομέρειες

Μαρία Σάββα

Η πειθαρχική επιτροπή της FIFA ανακοίνωσε την απόφασή της να επιβάλει προσωρινό αποκλεισμό διάρκειας τριών μηνών στον πρόεδρο της Ισπανικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (RFEF) Luis Rubiales. Αυτή η απόφαση προέκυψε μετά τον αναστάτωσης που προκλήθηκε από το περιστατικό με την αθλήτρια Jenni Hermoso, η οποία δέχθηκε ένα φιλί στα χείλη μετά την κατάκτηση του τροπαίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο γυναικών.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της FIFA, ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής αποφάσισε την προσωρινή αποκλειστική από τις ποδοσφαιρικές δραστηριότητες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τον Luis Rubiales. Η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε σήμερα και επιβλήθηκε για να διατηρηθεί η δέουσα τάξη και συμμόρφωση με τους κανόνες.

Διαβάστε επίσης: Το «me too» του ισπανικού ποδοσφαίρου

Εν τω μεταξύ, ο ίδιος ο Rubiales δεν υπέκυψε στις πιέσεις για παραίτηση, αντιθέτως, αποφάσισε να παραμείνει στη θέση του. Παράλληλα, η RFEF ανακοίνωσε την πρόθεσή της να αναλάβει νομικές ενέργειες για να υπερασπιστεί τον πρόεδρο της, αφού η ίδια η Hermoso διαβεβαίωσε ότι δεν συμφώνησε στο φιλί που δέχθηκε.

Επιπλέον, η πειθαρχική επιτροπή της FIFA εξέδωσε εντολή προς τον Rubiales και τους συνεργάτες του στη RFEF να αποφεύγουν οποιαδήποτε επαφή με την Hermoso ή το περιβάλλον της. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές παίκτριες, συμπεριλαμβανομένων και μελών της ισπανικής εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχουν δηλώσει ότι δεν θα συμμετάσχουν σε διεθνείς αγώνες μέχρις ότου ο Rubiales αποχωρήσει από τη θέση του στην ομοσπονδία.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS