ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

J2US: Οι 4 Κύπριοι που θα συμμετέχουν στο μουσικό show φέτος

Κυκλοφόρησε το ευρηματικό τρέιλερ της νέας σεζόν.

Μαρία Καραμάνου

Το επόμενο Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου, θα κάνει πρεμιέρα ο 6ος κύκλος του «J2US» στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Η παραγωγή αποκάλυψε ένα νέο τρέιλερ υπερπαραγωγής προς τη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με αναφορές, η ομάδα παραγωγής βρίσκεται σε εντατικές προετοιμασίες για την επιστροφή του εντυπωσιακού σόου, με τα ονόματα που έχουν επιλεγεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Το πρωί της Τετάρτης, 7 Φεβρουαρίου, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», ανακοινώθηκαν μερικά από τα εκπληκτικά ονόματα που θα εμφανιστούν στο νέο κύκλο, μεταξύ των οποίων και γνωστοί Κύπριοι.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν επιβεβαιωθεί για το J2US, συμπεριλαμβάνεται και η Άντζελα Δημητρίου, η οποία επιστρέφει στο σόου με έναν συνεργάτη που θα δημιουργήσει αίσθηση.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, το J2US θα έχει την παρουσία της Αλίνας Κοτσοβούλου και του Γιώργου Αμούτζα σε μια προσπάθεια να δώσει ακόμα περισσότερο ζωντάνια στο σόου, ενώ θα δούμε επίσης συμμετοχή από το Survivor με τους Στάθη Σχίζα και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Οι Κύπριοι που θα βρίσκονται στη σκηνή είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η σύζυγός του Γαλάτεια, καθώς επίσης η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ευρυδίκη.

Ανάμεσα στους συνεργάτες της παραγωγής περιλαμβάνονται ο Πέτρος Ίμβριος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Δώρα Παντέλη, ο Χρίστος Αντωνιάδης και η Τραϊάνα Ανανία.

Δείτε το τρέιλερ του 6ου κύκλου εδώ:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS