ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Justin Trudeau: Διαζύγιο για τον πρωθυπουργό του Καναδά

Ο λόγος του χωρισμού τους δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρωθυπουργός του Καναδά, Justin Trudeau, και η σύζυγός του, Sophie Trudeau, ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μετά από 18 χρόνια γάμου. Ο Justin είναι 51 ετών, ενώ η Sophie είναι 48 ετών. Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2005 και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Η ανακοίνωση για το διαζύγιο τους ήρθε σαν έκπληξη για πολλούς, καθώς ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα ζευγάρια στον πολιτικό χώρο του Καναδά. Οι λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιο τους δεν έχουν αποκαλυφθεί δημόσια. Είναι πάντα λυπηρό να βλέπεις ένα ζευγάρι να λύνει τα δεσμά του γάμου μετά από τόσα χρόνια κοινής ζωής. 

"Μέσα από αυτό το μήνυμα, επιθυμούμε να μοιραστούμε το γεγονός πως, μετά από πολλές σημαντικές και δύσκολες συζητήσεις, έχουμε αποφασίσει να λύσουμε τον γάμο μας", αναφέρει ο Justin σε μήνυμα που δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Instagram. Σε παρόμοια κίνηση, η σύζυγός του, Sophie, αναρτά ένα σχεδόν πανομοιότυπο μήνυμα στον δικό της λογαριασμό στην ίδια πλατφόρμα.

Photo By @sophiegregoiretrudeau On Instagram

Η ανακοίνωση γίνεται για να δώσει δημόσια ενημέρωση για την απόφασή τους να χωρίσουν, μετά από πολλά χρόνια κοινής ζωής. Οι δυο τους έχουν ήδη υπογράψει μια νομική συμφωνία και έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα νομικά και ηθικά μέτρα που απαιτούνται για την διαδικασία του διαζυγίου τους. Επισημαίνεται ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται μαζί για τη διασφάλιση μιας φιλικής και σεβαστής διαχείρισης του διαζυγίου και θα προστατεύουν πάντα το καλό των παιδιών τους στο μέλλον.

"Αν και χωρίζουν, παραμένουν μια δεμένη οικογένεια, με τη Sophie και τον πρωθυπουργό να επικεντρώνονται στην ανατροφή των παιδιών τους σε ένα ασφαλές και στοργικό περιβάλλον. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του Justin, η οικογένεια σχεδιάζει να κάνει μαζί διακοπές από την επόμενη εβδομάδα, δείχνοντας τη συμπαράσταση και τη φροντίδα που διατηρούν για τα παιδιά τους.

Photo By @sophiegregoiretrudeau On Instagram

Παρότι οι εμφανίσεις του Justin και της Sophie μαζί έχουν περιοριστεί τα τελευταία χρόνια, από το 2015 μέχρι πρόσφατα συχνά έκαναν κοινές εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και ταξίδια. Ενώ η ανακοίνωση ζήτησε να προστατευθεί η ιδιωτική ζωή τους, πρόσφατα ήταν μαζί στην επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Joe Biden στον Καναδά και ταξίδεψαν μαζί στο Λονδίνο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS