ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Καλιφόρνια: Αρκούδα έπεσε με το μωρό της σε πισίνα λόγω του καύσωνα

Οι κινήσεις απελπισίας ακόμα και των ζώων για λίγη δροσιά.

Μαρία Καραμάνου

Οι κάτοικοι της νότιας Καλιφόρνιας αντιμετωπίζουν τις ανυπόφορες υψηλές θερμοκρασίες που προκαλεί ο καύσωνας. Σε μια παρόμοια προσπάθεια να αντιμετωπίσει τη ζέστη, μια αρκούδα με το μωρό της επισκέφτηκε τον κήπο και την πισίνα του σπιτιού μιας γυναίκας.

Η γυναίκα που είναι ιδιοκτήτρια σπιτιού στην περιοχή απαθανάτισε την αξιολάτρευτη σκηνή, καθώς η αρκούδα και το μωρό της έκαναν μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη. Η θερμοκρασία ανέβηκε στους 38 βαθμούς Κελσίου, και η αρκούδα φάνηκε να απολαμβάνει τη δροσιά του νερού μαζί με το μικρό της αρκουδάκι.

Αυτή η γλυκιά στιγμή δείχνει πώς και τα άγρια ζώα προσαρμόζονται στις ακραίες καιρικές συνθήκες, και παράλληλα θυμίζει σε όλους μας να προσέχουμε και να προσπαθούμε να ανακουφίζουμε τα ζώα κατά τη διάρκεια των ζεστών καλοκαιρινών ημερών.

Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας απεικονίζει μια συγκινητική στιγμή όπου το μικρό αρκούδι φαίνεται να "παρακαλεί" τη μητέρα του να του επιτρέψει να βουτήξουν μαζί στην πισίνα. Η μητέρα αρκούδα φαίνεται να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του μικρού και χαρίζει στο αρκουδάκι μια αξέχαστη στιγμή χαλάρωσης στα νερά της πισίνας.

Την Παρασκευή, η αστυνομία στο Μπέρμπανκ της Καλιφόρνια ειδοποιήθηκε από μια ιδιοκτήτρια για την παρουσία μιας αρκούδας που μπήκε στην πισίνα της. Οι αρχές ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα και παρατηρούσαν προσεκτικά την κατάσταση. Ωστόσο, η αρκούδα αποφάσισε να αλλάξει τοποθεσία και ανέβηκε στην κορυφή ενός δέντρου στην πίσω αυλή του ιδίου σπιτιού, όπου παρέμεινε για αρκετές ώρες.

Οι αρχές ενέργησαν με προσοχή για να διασφαλίσουν την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και της ίδιας της αρκούδας. Συνεργάστηκαν με το Τμήμα Αλιείας και Άγριας Ζωής της Καλιφόρνιας και το καταφύγιο ζώων του Μπέρμπανκ για να παρακολουθήσουν την κατάσταση. Τελικά, χωρίς να προκαλέσει περαιτέρω αναστάτωση, η αρκούδα κατέβηκε από το δέντρο και αποχώρησε προς τη δασική περιοχή του όρους Βερντούγκο.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS