ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Κάπου εδώ η αγάπη μας για ορισμένους celebrities έχει ξεφύγει

Η γυναίκα που πήρε διαζύγιο επειδή νόμιζε ότι την ερωτεύτηκε πρωταγωνιστής του Stranger Things

Μαρία Σάββα

Αν και όλοι μας έχουμε ένα ή μία ηθοποιό ή τραγουδιστή που αποκαλούμε το «celebrity crush» μας αλλά η αγάπη μας για εκείνον φτάνει μέχρι το να ακούμε τα τραγούδια του ή να βλέπουμε τις ταινίες του. Όπως σε πολλές γυναίκες αρέσει ο Tom Cruise ή ο Justin Bieber στην McKayla φαίνεται να άρεσε ο Dacre Montgomery ο οποίες έπαιζε τον Billy στην γνωστή σειρά «Stranger Things».

Η ίδια νομίζοντας πως έγινε το όνειρό της πραγματικότητα και πως μιλούσε διαδικτυακά με τον γνωστό ηθοποιό έστειλε και περίπου 10 χιλιάδες δολάρια, σε κάποιο που σίγουρα δεν ήταν εκείνος αλλά ένα scammer. Της είπε πως η κοπέλα του ήταν η κύρια δικαιούχος των τραπεζικών του λογαριασμών, και δεν τον άφηνε να διαχειριστεί την περιουσία του. «Φυσικά και ήμουν καχύποπτη από την αρχή, μέχρι που έκανε πράγματα για να πιστέψω ότι είναι αυτός που είναι», είπε.

Η γνωριμία τους δεν τελείωσε εδώ καθώς λίγο καιρό αργότερα η ίδια πήρε διαζύγιο από τον σύζυγό της καθώς ήταν 100% σίγουρη πως μιλούσε με τον Montgomery. Μιλώντας για το γιατί ήταν πεισμένη η ίδια ανέφερε πως της είπε να μπει να δει την 4η σεζόν του Stranger Things και, συγκεκριμένα, το επεισόδιο Dear Billy, το οποίο έδειχνε την επιστροφή του χαρακτήρα, ένα βράδυ πριν κυκλοφορήσει επίσημα. Κι όταν τον είδε στην οθόνη της, σκέφτηκε: «Ποιος άλλος θα μπορούσε να το ξέρει αυτό;», οπότε ήταν σίγουρη. Ο scammer της έστελνε ακόμη και στίχους γραμμένους με το στυλ του ηθοποιού, ο οποίος έχει εκδώσει μία ποιητική συλλογή.

«Αν είσαι σαν εμένα, φοβάσαι την εγκατάλειψη και είσαι people pleaser και εξαρτάσαι από τους άλλους. Αυτοί οι απατεώνες έρχονται και το εκμεταλλεύονται», τόνισε η ίδια.

Αργά η γρήγορα όμως η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια και για ακόμη μία φορά αποδεικτικέ πως αν σου στείλει η Kylie Jenner και σου ζητήσει λεφτά ή θέλει να γίνετε πολύ καλές φίλες, δεν είναι αυτό που νομίζεις αλλά κάτι παρόμοιο με αυτό που έπαθε η McKayla.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
news  |  lifestyle  |  celebs  |  catfish  |  stranger things

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS