ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Καταδικάστηκε η Μίνα Αρναούτη - Τέλος στην υπόθεση Παντελή Παντελίδη;

Η ανάρτησή της στο Facebook.

newsroom must

Έχουν περάσει κιόλας 3 χρόνια από την αγωγή που κατέθεσε η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, εναντίων της Μίνας Αρναούτη (συνεπιβάτη στο όχημα).

Η Μίνα, βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου το οποίο το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου 2016, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα και κόστισε την ζωή του Παντελή. Το νέο δημοσίευμα αναφέρει μια ανάρτησή της στο Facebook στην οποία καταδικάστηκε με πρόστιμο αξίας 2.000 ευρώ απέναντι στον Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη (γονείς) και τα Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο (αδέρφια).

Η ίδια, στην ανάρτηση εξηγεί ότι λόγω της αναπηρίας που της προκλήθηκε από το τροχαίο, δεν μπορεί να πληρώσει τις 11.500 χιλιάδες που της επέβαλε το δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά γράφει στην ανάρτηση «Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ). Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία».

Δείτε την ανάρτηση πιο κάτω:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση