ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κάτια Νικολαΐδου: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός

Ήταν σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Μαρία Καραμάνου

Η είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Κάτιας Νικολαΐδου ανατριχιάζει τους θαυμαστές της. Σε ηλικία μόλις 58 ετών, η Κάτια άφησε ένα κενό στον χώρο της ψυχαγωγίας που δύσκολα θα γεμίσει. Ο αδελφός της, Τάκης, με ένα σπαρακτικό μήνυμα, μοιράστηκε τη θλίψη του με το κοινό. Η ηθοποιός έδωσε τη δική της μάχη ενάντια στον καρκίνο αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να νικήσει.

Η Κάτια γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω και αφήνει πίσω της ένα εντυπωσιακό καλλιτεχνικό έργο. Η πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης και του κινηματογράφου ήταν εντυπωσιακή. Από το ντεμπούτο της το 1992 στο "Νυχτερινός επισκέπτης" μέχρι τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε σειρές όπως "Παλίρροια" και "Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα," αφηγείται μια ιστορία επιτυχίας.

Η συνεργασία της με τον Νίκο Περάκη στην κινηματογραφική κωμωδία "Θηλυκή εταιρεία" αποτέλεσε μια αξέχαστη στιγμή. Η Κάτια Νικολαΐδου άφησε το αποτύπωμα της στον κόσμο της ψυχαγωγίας και θα μας λείψει βαθιά.

Η Κάτια Νικολαΐδου συνέχισε να καταπιάνεται με εξαιρετικούς ρόλους στην τηλεόραση μέχρι το 2013. Η παρουσία της στην καθημερινή σειρά "Μια στιγμή δυο ζωές" από το 2007 έως το 2009 και στη συνέχεια στη σειρά "Σε φόντο κόκκινο" με τον Γιάννη Βόγλη αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της καριέρας της.

Η μακροχρόνια παρουσία της στη σειρά "Μια στιγμή δυο ζωές" την καθιέρωσε ως μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς του κοινού. Εκτός από την τηλεόραση, η Κάτια συμμετείχε και σε κινηματογραφικές παραγωγές, όπως η κωμωδία "Μια νύχτα στην Αθήνα" του Δημήτρη Αρβανίτη το 2013, όπου υποδύθηκε τη Γεωργία.

Η προσωπική της ζωή επίσης είχε την πτυχή του γάμου με τον Οδυσσέα Σταμούλη. Η Κάτια Νικολαΐδου, με το ταλέντο και την εκφραστικότητά της, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο της ψυχαγωγίας.

Τα λόγια του σχεδιαστή Δημήτρη Στρέπκου είναι συγκινητικά και αποδεικνύουν το βάθος της απώλειας που έφερε ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου. Η φωτογραφία που ανάρτησε, μαζί με τα συναισθήματα που εκφράζει, αποτυπώνει τον τον πόνο που ένιωσε για την αγαπημένη του φίλη. Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε, «Σήμερα πριν λίγο το αγαπημένο κορίτσι μου, το σπουργιτάκι μου η @katianikolaidou_official έφυγε … Πάλεψε γενναία με όλη της την δύναμη για χρόνια. Η οικογένεια μου. Το στήριγμα μου. Ότι πιο γλυκό και υπέροχο είχα στην ζωή μου. Σε αγαπώ πολύ. Μου είναι πολύ δύσκολο να δεχτώ όλο αυτό αλλά τουλάχιστον ξέρω πως δεν πονάς πια».

Photo By @celebrityskinstrepkos On Instagram

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS