ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Κοιμήθηκε χωρίς τον Εφραίμ η Αριστοτέλους

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους το βραδύ της Παρασκευής, επισκέφτηκε την Λεμεσό και βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί μαζί με φίλες της. Αν και δεν βγαίνει συχνά έξω όπως αποκάλυψε, αποφάσισε να πάει και να δει τον Κωνσταντίνο Χριστόφορου. Ο τραγουδιστής έλεγε εδώ και καιρό στην παρουσιάστρια να πάει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.  

Στη σημερινή της εκπομπή η Χριστιάνα Αριστοτέλους, αποκάλυψε πως πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η ίδια είπε πως ξεκίνησε στις δώδεκα το βράδυ από το σπίτι της για τη Λεμεσό, ενώ όπως αποκάλυψε, στις δώδεκα αδυνατεί να επικοινωνήσει, διότι νυστάζει. Όμως φαίνεται να περνούσε εξαιρετικά και έμεινε εκεί μέχρι και τις έξι το πρωί. Χόρεψε, γέλασε και διασκέδασε με τις φίλες της όπως είπε.

Όταν όμως την ρώτησαν τα κορίτσια από το πάνελ της τι ώρα ξεκίνησε για να έρθει στη Λευκωσία, η Χριστιάνα είπε πως δεν ήρθε Λευκωσία και έμεινε στην Λεμεσό, ενώ δεν κατάφερε να κοιμηθεί και πολλές ώρες.

Φαίνεται πως η παρουσιάστρια πέρασε ωραία, αλλά όταν ήρθε η ώρα να κοιμηθεί χωρίς τον Εφραίμ δεν τα κατάφερε, αφού ξύπνησε στις δέκα το πρωί, όπως είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS