ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Η αλήθεια είναι πως η τηλεοπτική συνάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου με την Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της πριν από λίγες ημέρες, μετά από επτά χρόνια σιωπής και απόστασης, αιφνιδίασε το τηλεοπτικό κοινό που με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την παρακολούθησε. Τι έχει να πει όμως στον απόηχο αυτής της συνάντησης ο Πέτρος Κωστόπουλος;

Ήταν έκπληξη η τηλεοπτική σου συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη...
Είχαμε ξαναβρεθεί με την Ελένη, αλλά δεν το θυμάται εκείνη. Την είχα επισκεφθεί στο backstage της εκπομπής της πέρυσι την άνοιξη, όταν ξεκίνησα την εκπομπή. Είχαμε μιλήσει και στο τηλέφωνο κάποιες φορές. Είχε βγει τηλεφωνικά και στην εκπομπή μας με την Τζένη. Υπάρχει και κοινή μας φωτογραφία στην πρεμιέρα του Παπακαλιάτη όπου ξαναμιλήσαμε.

Αυτή τη φορά, όμως, υπήρχε μία διάθεση αποκατάστασης των σχέσεων.
Στο μυαλό μου ήταν αποκατεστημένη η σχέση.

Δεν φάνηκε στη συζήτησή σας...
Φάνηκε, δεν φάνηκε, στο μυαλό το δικό μου είναι αποκατεστημένη η σχέση και όπως είπα και στην Ελένη τα πράγματα είναι δύσκολα, δυστυχώς, οι παρέες διαλύονται. Ενα από τα κακά των διαζυγίων είναι ότι δεν ξαναβγαίνουν ποτέ όλοι μαζί.

Οπότε όλα έγιναν για... το σόου;
Όχι, όχι. Με την Ελένη δεν είχαμε μιλήσει καθόλου πριν βγούμε στον αέρα. Τελευταία στιγμή βγήκα. Είπαμε να πάω, ήθελα να έρθει και στη δική μου εκπομπή, είπαμε πρώτα να πάω εγώ και πήγα. Με την Ελένη δεν είχαμε μιλήσει ούτε ένα δευτερόλεπτο πριν.

Ένιωσες άνετα στο πλατό;
Άβολα στην αρχή, επειδή είχα καιρό να βγω στο γυαλί, αλλά γενικά ένιωσα άνετα. Η Ελένη είναι μία πανέξυπνη γυναίκα, ενάντια σε αυτό που πιστεύουν όλοι. Της βγάζω το καπέλο γιατί ταυτόχρονα διατηρεί και μία θηλυκότητα που πρέπει να έχουν οι γυναίκες. Στο κυνήγι της επαγγελματικής επιτυχίας και της ανεξαρτησίας έχετε χάσει πάρα πολλή από τη θηλυκότητά σας. Αυτό εμένα με θλίβει, μιας και είμαι παλαιάς κοπής. Ξαναβγαίνοντας «εκεί έξω», είδα ότι έχουν αλλάξει πάρα πολύ τα πράγματα, τα κορίτσια έχουν έναν τσαμπουκά που πολλές φορές ξεπερνάει τα εσκαμμένα.

Άρα σε ενδιαφέρει το φλερτ...
Βεβαίως και με ενδιαφέρει το φλερτ! Νομίζω ότι σε όλους τους ανθρώπους αρέσει, έστω και αν δεν το παραδέχονται. Υπερβάλλοντας, θα έλεγα ότι θα ήθελα να μπορώ να φλερτάρω και στο γηροκομείο μια ημέρα (γέλια). Δεν εννοώ γκομένισμα, εννοώ φλερτ. Πιστεύω ότι το φλερτ είναι ένα αθώο παιχνίδι γοητείας. Το φλερτ, ιδιαίτερα όταν είσαι μόνος, νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο πράγμα, είναι αυτό που σου λέει «άντε, πάμε έξω». Όταν είμαι ερωτευμένος δεν βλέπω ούτε ποιος κάθεται στο διπλανό τραπέζι

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ