ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

LIVE: Ανατρεπτικό το φινάλε του Μιχάλη Χατζηγιάννη on stage

Live Blog:

20:30 Και η μεγάλη στιγμή για την πρόβα του Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι γεγονός. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, πραγματοποιεί την τελική του πρόβα. Το stage πήρε ''φωτιά'' με έναν Μιχάλη Χατζηγιάννη πιο δυναμικό και πιο ανεβασμένο από ποτέ. Σε λιγότερο από 24 ώρες θα μάθουμε με ποια τραγούδια θα κλείσει το πρώτο Cyprus Madwalk by Gliss.

20:00 Βαλάντω και Freaky Fortune on stage για το Special Runway Project by Topshop και η πρόβα τους πήγε περίφημα. Ένα μουσικό ''πάντρεμα'' που θα κλέψει την παράσταση.  

19:40 Δυναμική όσο ποτέ άλλοτε η Ταμτα κάνοντας τη δική της πρόβα. Ποιο τραγούδι θα πει on stage για το fashion show του Gregory Morfi; Σσσσσ, υπομονή μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

18:30 Στη σκηνή η hot Θωμαή Απέργη για το show της Λουκίας Κυριάκου και η διάθεση μας ανεβαίνει στα ύψη. Φώτα, ήχος, κάμερα και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια ανάβει φωτιές on stage.

17:00 Ο Κώστας Μαρτάκης με casual look βγήκε on stage αποκλειστικά για το opening του Cyprus Madwalk by Gliss. Πιο χαμογελαστός και ευδιάθετος από ποτέ, δεν σταματούσε λεπτό να κάνει πλάκες και να απολαμβάνει τη κάθε στιγμή της πρόβας. Με ποιο τραγούδι θα ξεκινήσει τη μεγάλη γιορτή της κυπριακής μόδας;

15:00 Τι καινούργιο θα παρουσιάσει η Μαρία Έλενα Κυριάκου και βρίσκεται ήδη on stage κάνοντας τη δική της πρόβα σε συνεργασία με τον Livin R και τον DJ Anjelo για το show του Ερωτόκριτου.

14:00 Τι θα τραγουδήσει άραγε η εκρηκτική Άντρη Καραντώνη σε συνεργασία με τους The Equalizers για το show του Κωνσταντίνου Βασιλειάδη; Οι τελικές πρόβες πάντως που μόλις παρακολουθήσαμε η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια θα βάλει φωτιά.... στο Συνεδριακό Κέντρο.

Σε 24 ώρες, η γιορτή της κυπριακής μόδας ξεκινάει. Το Cyprus Madwalk by Gliss "φοράει" τα καλά του ενώ τα πάντα κινούνται με γρήγορους ρυθμούς.  

Η υψηλή ραπτική κύπριων σχεδιαστών συναντάει τη μουσική στο πρώτο fashion music project που θα γίνει στην Κύπρο, αύριο 12 Ιουνίου, ενώ από νωρίς το πρωί σήμερα στο Συνεδριακό Κέντρο τα πάντα φαντάζουν υπερθέαμα.

Υπομονή μόνο 24 ώρες και το Cyprus Madwalk by Gliss θα σας μαγέψει.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS