ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Madame Web: Αρνητικές οι πρώτες κριτικές για τη νέα ταινία της Marvel

Έχει 18% στο Rotten Tomatoes.

Μαρία Καραμάνου

Οι πρώτες αντιδράσεις για την ταινία «Madame Web» της Marvel και της Sony δεν είναι θετικές. Η βαθμολογία της ταινίας στο Rotten Tomatoes είναι μόλις 18% βασισμένη σε 85 κριτικές.

Στην ταινία, η Dakota Johnson υποδύεται μια νοσοκόμα στη Νέα Υόρκη η οποία αποκτάει πνευματικές ικανότητες. Ο σκηνοθέτης είναι ο Σ.Τζ. Κλάρκσον, γνωστός από τη σειρά «The Defenders», ενώ το σενάριο υπογράφεται από τον ίδιο, τον Ματ Σαζάμα, τον Μπερκ Σάρπλες και την Κλερ Πάρκερ.

Η Johnson αποφεύγει τη μεγαλύτερη μέρος της κριτικής, ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία της ταινίας υφίστανται αυστηρή κριτική. Η ανταπόκριση του κοινού στην πρεμιέρα της ταινίας αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα της κούρασης που νιώθουν οι θεατές απέναντι στις ταινίες υπερηρώων. Η «Madame Web» της Sony κυκλοφορεί μόλις δύο μήνες μετά την πτώση του «Marvels», η οποία αποτελεί την ταινία με τα χαμηλότερα έσοδα στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, κερδίζοντας μόλις 206 εκατομμύρια δολάρια. Αν οι παρακάτω κριτικές για την «Madame Web» αντιπροσωπεύουν το κλίμα, ενδέχεται να έχει ακόμα μεγαλύτερη πτώση από το «Marvels» το οποίο προέρχεται από το Marvel Studio της Disney.

Μερικά από τα σχόλια ήταν, «Γεμάτη με κακούς διαλόγους που αποδίδονται άσχημα από ταλαντούχους άνδρες και γυναίκες ηθοποιούς, οι οποίοι έχουν ξεμείνει με ένα άθλιο σενάριο και εξίσου άθλια διαχείριση. Το σύμπαν του Spider-Man της Sony είναι πλέον εντελώς άψυχο και δεν χρίζει αναζωογόνησης».

Το Rolling Stone αναφέρει πως, «Δεν είναι τόσο κακή ταινία όσο υποδηλώνει η αποτυχημένη διαφημιστική της καμπάνια. Στην πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη. Μια επιπέδου Τσερνόμπιλ καταστροφή που γίνεται ολοένα και πιο ραδιενεργή όσο περνάει η ώρα...Είναι το "Cats: The Movie" των superhero ταινιών. Καμία απόφαση εντός της ταινίας δεν φαίνεται να έγινε από κάποιον με σώας τας φρένας. Ούτε μια ερμηνεία δεν εναρμονίζεται με το υλικό. Ούτε μια ατάκα μοιάζει να μην έχει γίνει auto-tuned για να βγει κάποιο συναίσθημα από μέσα της. Το μόνο εκπληκτικό στοιχείο αυτής της spinoff ταινίας είναι ότι κάποιος, κάπου, υπέγραψε για να κυκλοφορήσει αυτή η ταινία».

Το IndieWire στην κριτική του γράφει, «Από την έλλειψη διακυβεύματος μέχρι την απουσία ύφους, και από το γελοίο CGI μέχρι την αισθητή δυσφορία της με τους ρυθμούς και τις τροπικότητες του είδους της, το "Madame Web" είναι μια υπερηρωική ταινία που μοιάζει σαν να έγινε από και για ανθρώπους που δεν έχουν δει ποτέ σύγχρονη ταινία υπερηρώων.... Οι χαρακτήρες απλά στέκονται και ανταλλάσσουν επιφανειακούς διαλόγους σε αδιάφορες τοποθεσίες - μερικές φορές παρακολουθώντας πολύ καλύτερες ταινίες από αυτή στην οποία είναι παγιδευμένοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS