ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαρία Ολυμπία: Βρήκε τον έρωτα στον «σεφ του TikTok»

Ποιος είναι ο σεφ που της έκλεψε την καρδιά;

Μαρία Καραμάνου

Η Πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία, φαίνεται ότι δεν είναι πια διαθέσιμη για σχέσεις, καθώς φέρεται να έχει μπει σε σχέση με τον Τόμας Στράκερ, που είναι περισσότερο γνωστός ως ο «σεφ του TikTok».

Σύμφωνα με αναφορές από τη Daily Mail, παπαράτσι τους τα εντόπισαν να βγαίνουν από το σπίτι της Πριγκίπισσας, που βρίσκεται στο Notting Hill, και να κατευθύνονται προς το αυτοκίνητό τους. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμη δημόσια δηλώσεις για τη σχέση τους, οι φωτογράφοι που τους εντόπισαν φαίνεται να τους είδαν να περνούν ωραία και να απολαμβάνουν τον χρόνο τους μαζί.

Η Μαρία Ολυμπία πρόσφατα χώρισε από τον πολυεκατομμυριούχο αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον. Τώρα φαίνεται ότι βρήκε καινούργιο σύντροφο στο πρόσωπο του Τόμας Στράκερ. Ο Τόμας έγινε διάσημος για τις συνταγές του που περιλαμβάνουν βούτυρο και τις δημοσίευσε στα social media κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι συνταγές του έγιναν δημοφιλείς και τον έκαναν να εκδώσει τη δική του σειρά βουτύρου με μυρωδικά. Ο Τόμας είναι ένας 33χρονος σεφ, περιγράφει τον εαυτό του ως διασκεδαστικό, πάντα πεινασμένο και ατάκτο. Με τον ευφάνταστο τρόπο με τον οποίο προσέγγισε τη μαγειρική κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κέρδισε εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και άνοιξε το δικό του εστιατόριο στο Λονδίνο. Τώρα, απολαμβάνει την επιτυχία στην αγκαλιά της Μαρίας Ολυμπίας.

@thomas_straker Tuna tostada with a classic margarita #tuna #tostada #margarita #summerfood original sound - Thomas Straker

Οι φήμες για το νέο ειδύλλιο της Μαρίας Ολυμπίας και του Τόμας Στράκερ ξεκίνησαν όταν παρατηρήθηκε η απουσία του Πέρεγκριν Πίρσον από το πάρτι γενεθλίων της Μαρίας τον περασμένο Ιούλιο. Μετά από τρία συνεχόμενα καλοκαίρια που είχαν περάσει μαζί στην Ελλάδα, αποφάσισαν να κάνουν χωριστές διακοπές, γεγονός που προκάλεσε συζητήσεις για τη νέα σχέση της.

Η Μαρία Ολυμπία, που είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά Παύλου και της βασίλισσας Μαρί Σαντάλ, φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή της όπως επιθυμεί. Συμμετέχει σε διάφορες δραστηριότητες και εμφανίζεται σε φωτογραφίες σε κοσμικά περιοδικά από την Ελλάδα ως τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Βρίσκεται σε παλάτια, φωτογραφίζεται μπροστά σε χιονισμένα βουνά και περπατά σε τοπία της αγγλικής πρωτεύουσας με τον νέο της σύντροφο, τον Τόμας Στράκερ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS