ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Marilyn Monre «Δεν ήθελα να πω ότι κοιμάμαι γυμνή»

To απόλυτο sex symbol ξανά πρόσωπο του διάσημου γαλλικού οίκου;

Ριάνα Στυλιανού

To απόλυτο sex symbol της δεκαετίας των 50s και 60s, η αξέχαστη Marilyn Monre, πολλά χρόνια μετά τον θάνατό της, πιο συγκριμένα το 2013, έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας για το άρωμα Chanel No.5, και αυτό στάθηκε αφορμή μία δήλωσή της, που έμεινε στην ιστορία. 

Το απόλυτο icon μέσα από μία συνέντευξή της το 1960 στο περιοδικό Marie Claire, όταν ρωτήθηκε τί φοράει το βράδυ όταν κοιμάται, αυτή απάντησε… μερικές σταγόνες από το Chanel No.5. συγκεκριμένα η σταρ είχε πει τα εξής μέσα από ένα ηχητικό ντοκουμέντο: “Ξέρεις, με ρωτάνε ερωτήσεις, όπως για παράδειγμα τι φοράω στο κρεβάτι. Το top μιας πιζάμας; Το κάτω μέρος μιας πιζάμας; Νυχτικό; Κι έτσι απάντησα το Chanel No.5 γιατί είναι η αλήθεια. Και δεν ήθελα να πω ότι κοιμάμαι γυμνή. Αλλά αυτή είναι η αλήθεια!”, είπε η Marilyn. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @chanelofficial

Αυτή η ατάκα της Marilyn Monroe ταυτίστηκε όσο τίποτε άλλο με το θρυλικό άρωμα του οίκου Chanel και το συνοδεύει μέχρι σήμερα, εξου και η ανάρτηση του οίκου που ανέβασε πριν από μερικές ώρες, υπενθυμίζοντάς μας πόσο iconic είναι το εν λόγω άρωμα, ακόμα και μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Τί λέτε λοιπόν; Νομίζεται πως η Chanel θα επαναφέρει το πρόσωπο της Merilyn για να αντιπροσωπεύσει κάποια νέα καμπάνια; 

Αναμένουμε σίγουρα να δούμε! 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση