ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

NEWS

Οι αναρτήσεις υπέρ του Μαρκουλάκη και η απάντηση του προέδρου του ΣΕΗ

Όπως έγινε γνωστό, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε ανοιχτή επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το γεγονός ότι επέλεξε να τον στοχοποιήσει στην επίσημη δήλωση που έκανε το περασμένο Σάββατο, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των σοβαρών καταγγελιών που συγκλονίζουν και με αυτόν τον τρόπο, εξέφρασε πως ο ίδιος προσβάλθηκε.

Λίγες ώρες μετά την επιστολη του Μαρκουλάκη, στο πλευρό του τάχθηκε η πρώην σύζυγός του Έρση Ξενάκη. Μέσα από μια της ανάρτηση, η Έρση έγραψε: «Αγαπημένε μου είμαι πάντα περήφανη για σένα».


Στο πλευρό του ηθοποιού βρέθηκε και ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος τόνισε ότι το ΣΕΗ οφείλει «να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» καθώς όπως λέει τον εκθέτει χωρίς λόγο.

Μέσα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, T-Live, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στον Μαρκουλάκη. "Ζούμε σκληρές και οδυνηρές μέρες και πάρα πολύ σημαντικές για εμάς στο ΣΕΗ που αυτή τη στιγμή βάλλεται πανταχόθεν και δεν ήταν έτοιμο να αντιμετωπίσει αυτό το πράγμα. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου που συμβαίνει.

Εάν κάτι έχει στεναχωρήσει τον Κωνσταντίνο, ενώ είπαμε ότι μπορεί να έγινε κι ένα μικρό φάουλ μέσα σε αυτή την τετρασέλιδη δικιά μας ανακοίνωση που βεβαίως χτυπάει πρόσωπα και πράγματα και ήταν αποτέλεσμα πλειοψηφίας, εγώ καταλαβαίνω τη συναισθηματική του φόρτιση, την υποκειμενική του άποψη πάνω στο πώς αναγιγνώσκει κανείς μια ανακοίνωση, αλλά θα ήθελα να τονίσω ότι αν έγινε ένα μικρό φάουλ από εκεί, έγινε ένα άλλο μεγαλύτερο φάουλ από αλλού. (...)

Εάν οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες λένε διάφορες πληροφορίες, οι περιρρέουσες ατμόσφαιρες δημιουργούν εντυπώσεις. (...) Και γι’ αυτό θα παρακαλέσω τον φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, που τον ξέρω από παιδί, να αφήσουμε στην άκρη τα φάουλ τα δικά μας, τα φάουλ τα δικά του, τα φάουλ της κυβέρνησης, τα φάουλ της κυρίας Μενδώνη, να έρθει στο σωματείο του που έχει πάρα πολλά χρόνια να έρθει, να μιλήσουμε και να συναποφασίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην απέχει. Καλώ το φίλο μου τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να έρθει να τα βρούμε, να αφήσουμε στη μπάντα τα φάουλ και να προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα των ηθοποιών που πεινάνε, αυτό έχει σημασία για μένα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

SIMILAR

ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ