ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Matthew Perry: 'Εφυγε από τη ζωή ο Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια»

Σε ηλικία 54 ετών άφησε την τελευταία του πνοή.

Μαρία Καραμάνου

Ο θάνατος του Mattheew Perry ήρθε στη δημοσιότητα μετά από λίγες ώρες από την συγκλονιστική ανακοίνωση της απώλειάς του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το TMZ, ο 54χρονος ηθοποιός βρέθηκε αναίσθητος στο σπίτι του και υπάρχουν ενδείξεις ότι πνίγηκε.

Λίγο πριν από αυτό το τραγικό γεγονός, είχε παίξει pickleball για δύο ώρες. Στη συνέχεια, ζήτησε από έναν βοηθό του να εκτελέσει μια εργασία. Όταν ο βοηθός επέστρεψε στο σπίτι μετά από περίπου δύο ώρες, αντιλήφθηκε ότι ο Mattheew δεν ανταποκρινόταν και τότε κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ.

Photo By @eleprue On Instagram

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο ανταποκρίθηκαν σε μια κλήση για περίπτωση καρδιακής ανακοπής, σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το TMZ. Πηγές από τις αρχές της επιβολής του νόμου επιβεβαίωσαν ότι υπάρχουν ενδείξεις πως ο Mattheew πνίγηκε.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να μην είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη, ενώ δεν εντοπίστηκαν ουσίες στο σημείο. Επίσης, οι αρχές δεν υποψιάζονται ότι ο θάνατος του διάσημου ηθοποιού, που έγινε γνωστός μέσα από τη σειρά «Φιλαράκια», οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS