ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαίρη Χρονοπούλου: Βρέθηκε νέα διαθήκη

Η διαθήκη της γνωστής ηθοποιού θα ανοίξει σύμφωνα με τον δικηγόρο της, την επόμενη εβδομάδα.

Μαρία Καραμάνου

Η νέα διαθήκη της Μαίρης Χρονοπούλου αναμένεται να κοινοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Κατά τη συνέντευξη του δικηγόρου της αείμνηστης ηθοποιού, Δημήτρη Χατζημιχάλη, αποκαλύπτεται ότι η δημοσίευση της διαθήκης καθυστέρησε λόγω των πολλών αλλαγών που έχουν γίνει σε αυτήν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης περιπλοκές σχετικά με την υπόθεση, με αναφορά στην δίκη που διεξήχθη στο ειρηνοδικείο του Κορωπίου. Στην δίκη αυτή, ο κ. Γιαννόπουλος εμφανίστηκε ως μάρτυρας και καταθέτοντας πληροφορίες σχετικές με το «Χαμόγελο του παιδιού». Ωστόσο, αυτές οι καταθέσεις δημιούργησαν σύγχυση, καθώς δεν υπάρχουν αντίστοιχα έγγραφα και στοιχεία που επιβεβαιώνουν αυτές τις πληροφορίες.

Photo By @mairi_xronopoulou_fp On Instagram

Στη συνέχεια, πρόσθεσε, «Από τα έγγραφα που διαθέτουμε, φαίνεται ότι η Μαίρη Χρονοπούλου είχε πραγματοποιήσει δωρεές μόνο για ακίνητη περιουσία».

Σχετικά με το μουσείο που είχε ανακοινώσει η ηθοποιός ότι θα δημιουργούσε, δήλωσε, «Κατέθεσε μια ενδιαφέρουσα δήλωση. Αντίθετα προς τα προηγούμενα λεγόμενά της, δήλωσε ότι δεν θα δημιουργήσει ένα μουσείο όπως είχε προαναγγείλει παλαιότερα. Εξέφρασε την πρόθεσή της να δημιουργήσει κάτι που θα θυμίζει μουσείο, αλλά δεν θα είναι ακριβώς ένα μουσείο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο κληρονόμος που η Μαίρη επιθυμούσε να αναλάβει την περιουσία που είχε παραμείνει».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS