ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Με ένα #tb η Hillary Clinton καλεί τις γυναίκες να ψηφίσουν σαν μητέρες

newsroom must

Μπορεί η 3η Νοεμβρίου να είναι επισήμως η ημέρα που θα κρίνει τον επόμενο ένοικο του Λευκού Οίκου, ωστόσο η φετινές εκλογές είναι διαφορετικές και αυτό, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Και ενώ τα πράγματα είναι κάπως συγκεχυμένα και οι πολιτικοί αναλυτές αναφέρουν πως η δημοκρατία μπορεί να αποτύχει αφού το εκλογικό αποτέλεσμα ίσως αμφισβητηθεί, αρκετοί επώνυμοι προσπαθούν να παραμείνουν αισιόδοξοι και να στείλουν το μήνυμα πως η δημοκρατία θα νικήσει και η ψήφος είναι απαραίτητη. Μεταξύ αυτών και η πρώην πρώτη κυρία της Αμερικής, Hillary Clinton.

Μέσα από ένα της throwback από το 1989, η υποψήφια για την αμερικανική προεδρία στις προηγούμενες εκλογές κάλεσε τις γυναίκες να ψηφίσουν σαν μητέρες, για το καλό των παιδιών τους και του τόπου τους.

Δημοσιεύοντας την φωτογραφία από το παρελθόν και στην οποία πόζαρε με την κόρη της Chelsea Clinton, η Hillary έγραψε: «Ψηφίστε για μια αρχή που θα ακούει τους επιστήμονες, θα αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό και θα σώσει ζωές. Ψηφίστε για να είναι τα παιδιά μας ασφαλή στο σχολείο, από πανδημίες και όπλα. Για καθαρό αέρα και νερό και σταθερό κλίμα. Για καλές δουλείες και δυνατή μεσαία τάξη. Για υγεία για όλους. Για να επιβεβαιώσει ότι οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Για δικαιώματα αναπαραγωγής. Για να κάνουμε μεγάλα πράγματα, όχι επειδή είναι εύκολα αλλά επειδή είναι δύσκολα. Αύριο, ψηφίζουμε σαν μητέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS