ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Middleton: H έκπληξη που ετοιμάζει στον γιο της

Ο πρίγκιπας Louis έχει τα γενέθλιά του και η Kate Middleton έχει σχέδια.

Μαρία Καραμάνου

Τα γενέθλια του πρίγκιπα Louis πλησιάζουν, του νεότερου παιδιού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, ο οποίος θα γιορτάσει τα έξι του χρόνια στις 23 Απριλίου με μια λαμπερή και γλυκιά εορτή, διατηρώντας ζωντανή μια αγαπημένη οικογενειακή παράδοση.

Η Kate Middleton, που βρίσκεται σε περίοδο προληπτικής χημειοθεραπείας, δεν άφησε την υγεία της να επηρεάσει την επερχόμενη γιορτή του γιου της. Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει, η πριγκίπισσα αφιέρωσε χρόνο και αγάπη για να διασφαλίσει ότι η ημέρα θα ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για τον μικρό πρίγκιπα. Σύμφωνα με τις οικογενειακές παραδόσεις, η Kate Middleton φροντίζει πάντα να δίνει μεγάλη σημασία στα γενέθλια των παιδιών της. Ένα από τα στοιχεία που καθιέρωσε είναι η προσωπική προετοιμασία των τούρτων γενεθλίων. Φέτος, παρά την πρόκληση της χημειοθεραπείας, η θα φροντίσει να φτιάξει με τα χέρια της την τούρτα για τον γιο της.

Η πριγκίπισσα Middleton έχει μιλήσει ανοιχτά για αυτή την παράδοση σε προηγούμενες ευκαιρίες, αναδεικνύοντας τη σημασία που έχει για την οικογένειά της το να μοιράζονται αυτές τις στιγμές μαζί. Η εορτή των γενεθλίων του πρίγκιπα Louis θα πραγματοποιηθεί σίγουρα με την παρουσία αγαπημένων φίλων και συγγενών, δημιουργώντας μια ζεστή και αγαπημένη ατμόσφαιρα. Ο μικρός πρίγκιπας θα απολάυσει την ημέρα με παιχνίδια και δραστηριότητες που θα διοργανώσει η οικογένεια του. 

Στην ανακοίνωση της για τον καρκίνο, η πριγκίπισσα της Ουαλίας τόνισε πως προσπαθεί μαζί με τον William να κρατήσουν μια κανονικότητα στη ζωή των παιδιών τους. Η βασιλική ανταποκρίτρια Danielle Stacey, μιλώντας για τα παιδιά τους αποκάλυψε, «Η πρώτη προτεραιότητα της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήταν πάντα τα παιδιά της από τότε που έγινε μητέρα και στηρίζει τον George, τη Charlotte και τον Louis σε όλα τα σημαντικά γεγονότα της ζωής τους, ανάμεσα σε αυτά και οι πρώτες μεγάλες εξετάσεις πέρυσι».

Και συνέχισε, «Η οικογένεια του πριγκιπικού ζευγαριού της Ουαλίας αντιμετωπίζει μια δύσκολη εποχή με την διάγνωση του καρκίνου της Kate και την προληπτική χημειοθεραπεία που είναι σε εξέλιξη αλλά η πριγκίπισσα θέλει να σιγουρέψει ότι στιγμές όπως τα γενέθλια του Louis και η επέτειος του γάμου της θα εορταστούν». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS