ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

William: Το χαρακτηριστικό που τον ξεχωρίζει

Το χαρακτηριστικό που τον κάνει ξεχωριστό ανάμεσα στους βασιλιάδες των τελευταίων 300 ετών.

Μαρία Καραμάνου

Καθώς ο πρίγκιπας William προετοιμάζεται να ανέβει στον θρόνο, η προσοχή στο προφίλ του αυξάνεται - και όχι μόνο για την πολιτική του δραστηριότητα αλλά και για το ύψος του. Με ύψος 1,91 μέτρα, ο πρίγκιπας William θα γίνει ο δεύτερος ψηλότερος μονάρχης στην ιστορία της Βρετανίας. Το ύψος του τον τοποθετεί πάνω από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, που έχει ύψος 1,78 μέτρα. Αυτή η εντυπωσιακή φυσική παρουσία του πρίγκιπα William δεν μπορεί παρά να αναδείξει την εικόνα του στην δημόσια σφαίρα.

Εκτός από τον ρόλο του ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας William είναι επίσης γνωστός για τον στυλάτο τρόπο ζωής του. Μαζί με τη σύζυγό του, την Kate Middleton, έχουν καθιερώσει τον εαυτό τους ως ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια της διεθνούς showbiz.

Το ύψος του πρίγκιπα William τον τοποθετεί στους τέσσερις ψηλότερους βασιλιάδες στην ιστορία της Βρετανίας, μαζί με τους Edward I, Edward IV και Charles II. Αυτή η στυλιστική και φυσική παρουσία του δείχνει ότι ο πρίγκιπας William δεν είναι μόνο ένας διάδοχος του θρόνου, αλλά και ένας άνδρας που κερδίζει τον σεβασμό και την εκτίμηση του κοινού με τον δικό του τρόπο.

Οι Ψηλότεροι Βρετανοί Βασιλιάδες: Ένα Κεφάλαιο Στην Ιστορία

Η Βρετανία έχει γνωρίσει μερικούς εξαιρετικά ψηλούς μονάρχες στη διάρκεια της ιστορίας της, οι οποίοι έχουν αφήσει το στίγμα τους με τον τρόπο τους και τις επιτευγμάτων τους. Ο Edward I, γνωστός και ως «Longshanks» ή «Hammer of the Scots», βασίλεψε από το 1272 έως το 1307 και ήταν ύψους 1,88 μέτρα, μια αξιοσημείωτη ύψος για την εποχή του.

Ο Charles II, ο οποίος βασίλεψε από το 1630 έως το 1685, ήταν επίσης ύψους 1,88 μέτρα. Ήδη από παιδί έδειχνε αξιοσημείωτα χαρίσματα, ενώ στην ηλικία των 12 είχε ήδη ξεκινήσει αγώνες πολεμικών τεχνών. Ωστόσο, ο πιο ψηλός Βρετανός μονάρχης ήταν ο Edward IV, με ύψος 1,94 μέτρα. Βασίλεψε από το 1461 έως το 1483, και αν και είχε ένα μικρό διάλειμμα καθώς καθαιρέθηκε για έξι μήνες το 1470, παραμένει ένας από τους πιο εντυπωσιακούς μονάρχες της Βρετανικής ιστορίας.

Ο βασιλικός σχολιαστής Wesley αποθέωσε τον πρίγκιπα William ως ένα νέο είδος ηγέτη, ζεστό, γοητευτικό και σεβαστικό προς όλους. Με την ικανότητά του να κρατά τη μοναρχία σύγχρονη και ηχηρή, ο William υπόσχεται να είναι ένας από τους πιο αξιομνημόνευτους και αποτελεσματικούς μονάρχες της Βρετανίας στις επόμενες δεκαετίες.

Οι Κοντότεροι Βρετανοί Βασιλιάδες: Μια Ματιά στην Υψηλή Ιστορία

Στην ιστορία της Βρετανίας υπήρξαν μονάρχες που ξεχώρισαν για το χαμηλό τους ύψος, αλλά η φυσική τους κατάσταση δεν εμπόδισε την επίτευξη μεγάλων επιτευγμάτων.

Στην κορυφή αυτής της λίστας βρίσκεται η βασίλισσα Victoria, ύψους 1,52 μέτρα. Μολονότι ήταν μικρή, η προσωπικότητά της ήταν αξιοσημείωτη και απέκτησε τον σεβασμό και την αγάπη του λαού της. Ένας επισκέπτης από τις Ηνωμένες Πολιτείες περιέγραψε την βασίλισσα Victoria ως μια «ευχάριστη μικρή κυρία», αναγνωρίζοντας την επιδέξια παρουσία της παρά το μικρό της ύψος.

Αλλά και ο Charles I, ο οποίος βασίλεψε από το 1625 έως το 1649, ήταν γνωστός για το μικρό του ύψος, που ήταν μόλις 1,63 μέτρα. Προσπαθούσε να διορθώσει αυτήν την αδυναμία με τη χρήση υποτίθεται παπουτσιών με τακούνια και πάντα πόζαρε για ζωγραφικά πορτρέτα με τρόπο που να δημιουργεί μια ψευδαίσθηση για το ύψος του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS