ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Middleton: Η κόρη που δεν απέκτησε ο Κάρολος ποτέ

Ο δεσμός τους γίνεται πολύ ισχυρός, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη ότι και οι δύο τους πάσχουν από καρκίνο.

Μαρία Καραμάνου

Ο δεσμός μεταξύ της Kate Middleton και του πρίγκιπα Κάρολου, πατέρα του συζύγου της πρίγκιπα William, φαίνεται να ενισχύεται όλο και περισσότερο στα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό αναδεικνύεται από τις πληροφορίες που προκύπτουν από το ευρύτερο περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, που δείχνουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη μεταξύ τους, ιδίως σε δύσκολες στιγμές.

Ένα κοινό στοιχείο που τους ενώνει είναι η αντιμετώπιση διαφορετικών μορφών καρκίνου. Η Kate Middleton έχει δείξει την αντοχή και τη δύναμή της καθώς αντιμετωπίζει αυτή τη σοβαρή πάθηση, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τη δική του μάχη με τον καρκίνο. Η στήριξη που παρέχουν ο ένας στον άλλον είναι ένα σημαντικό μέρος της αντιμετώπισης της νόσου, δημιουργώντας ένα δεσμό αλληλεγγύης και αγάπης μεταξύ τους.

Η συνειδητοποίηση της ανθρώπινης ευθραυστότητας και η ανάγκη για υποστήριξη και συμπαράσταση ενισχύει αυτόν το δεσμό ανάμεσα στην Kate και τον Κάρολο. Είναι ένα μήνυμα που αφορά όχι μόνο τους εκάστοτε ασθενείς, αλλά και όλους εμάς, το ότι η στήριξη και η αγάπη μπορούν να αντανακλούν την ανθρώπινη δύναμη και ανθεκτικότητα σε περιόδους δυσκολίας.

Μάλιστα, η βιογράφος Sally Bedell Smith αποκάλυψε το περιοδικό People Πως, «Ο Κάρολος είχε πάντα έναν πολύ καλό δεσμό μαζί της. Δεν νομίζω ότι είναι αλαζονικό να πούμε ότι είναι σαν την κόρη που δεν είχε ποτέ. Μοιράζεται με τον William την επιθυμία να την προστατεύσει. Είναι μαζί σε αυτό, η Kate και ο βασιλιάς είναι ένα». 

Η ανακοίνωση από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ περί της στήριξης του βασιλιά Κάρολου προς την Kate Middleton σε αυτή τη δύσκολη στιγμή αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που αναδεικνύει τη συνοχή και την αλληλεγγύη εντός της βασιλικής οικογένειας.

Η κοινή εμπειρία που βιώνουν ο βασιλιάς Κάρολος και η Kate Middleton τους φέρνει πιο κοντά, δημιουργώντας ένα δεσμό αλληλεγγύης και συνεννόησης. 

Η ιδιωτική στιγμή που μοιράστηκαν ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα της Ουαλίας σε ένα γεύμα στο κάστρο του Windsor αποτελεί έναν ακόμα τρόπο να ενισχυθεί ο δεσμός ανάμεσά τους. Η παρουσία τους ο ένας δίπλα στον άλλον σε αυτή τη δύσκολη περίοδο δείχνει τη σημασία της οικογένειας και της αλληλούχισης σε κάθε στάδιο της ζωής.

Βασιλική πηγή υποστηρίζει ότι, «Δύο ασθενείς που περνούν μια κοινή εμπειρία υγείας. Είναι βέβαιο ότι έχουν αναπτύξει μία αρκετά στενή σχέση. Φαντάζομαι ότι υπήρξε κάποια παρηγοριά για την Kate βλέποντας ότι ήταν δυνατόν να κρατηθούν κάποιες πληροφορίες ιδιωτικές χωρίς να υπάρχει επιτακτική ανάγκη να τα μοιραστούν όλα». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS