ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

#moty22: Μια ακόμη υπέροχη βραδιά

Μερικές γεύσεις από την λαμπερή βραδιά των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards

Δέσποινα Άσπρου

Η 16η Νοεμβρίου ήταν μια μέρα αφιερωμένη στους άντρες της χρονιάς, αφού έλαβε χώρα ο μακροβιότερος θεσμός βραβεύσεων της Κύπρου και ο οποίος αποτελεί γεγονός από το 2001 με πρωτοβουλία του πρώτου αντρικού lifestyle περιοδικού ΜΑΝ.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, οι ξεχωριστοί καλεσμένοι της εκδήλωσης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα πιάτα  όπως king scallop, φιλέτο βοδινού ή λαβράκι και ως επιδόρπιο coconut panna-cotta. 

Ειδικά για την βραδιά είχαν ετοιμαστεί  Signature Cocktails, τα οποία ήταν: Walking down the boulevard, Johnnie Walker Black Label Cinzano Rosso Campari, Walking towards success, Johnnie Walker Black Label Lemon Juice, Honey Syrup Moet Ice.

Η διακόσμηση του χώρου εντός του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa όπου και πραγματοποιήθηκε η 21ή απονομή των Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 έστελνε ξεκάθαρα το μήνυμα πως μπαίνουμε στην πιο festive εποχή του χρόνου.

Ιδιαίτερος φωτισμός, ψηλά κεριά στα τραπέζια και ανθοδημιουργίες που αποτελούνταν από κόκκινα τριαντάφυλλα και διαφόρων ειδών ευκάληπτους και κουέρκους δημιουργούσαν ένα υπέροχο σκηνικό με αριστοκρατικά vibes. Tην διακόσμηση ανέλαβε η εταιρεία Yiannos Panayi Flower Designs υπό την επίβλεψη της Άννας Αντωνίου.

 

Στην λαμπερή βραδιά που είχε ως στόχο να βραβεύσει τους άριστους άντρες της χρονιάς που παρά τα εμπόδια κατόρθωσαν να ξεχωρίσουν και να διαγράψουν την δική τους λαμπερή πορεία "το παρών" τους έδωσαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μαζί με την σύζυγό του Άντρη Αναστασιάδη, η Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και αρκετά άλλα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του τόπου μας, επιχειρηματίες και άνθρωποι των media. Και ενώ η βραδιά ήταν αφιερωμένη στους άντρες της χρονιάς, αρκετές κυρίες έκλεψαν την παράσταση με τις στυλιστικές τους επιλογές.

Μεταξύ των όσων ξεχώρισαν με τα outfits τους ήταν η Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη η οποία επένδυσε σε ένα σικάτο διαχρονικό μαύρο φόρεμα, η Μαρία Κορτζιά που αντί να υιοθετήσει τα κλασικά φθινοπωρινά χρώματα τόλμησε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κίτρινο μίνι φόρεμα και η Ραφαήλια Σιδερά που αποθέωσε το πράσινο χρώμα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε μπορείτε να δείτε εδώ. Εξίσου γοητευτικοί ήταν βέβαια και οι άντρες που βρέθηκαν στην εκδήλωση, ενώ μπορείτε να δείτε τους πιο καλοντυμένους εδώ.

Πέρα από το κόκκινο χαλί μήκους 9 μέτρων που περίμενε τους καλεσμένους έξώ από την είσοδο του ξενοδοχείου, γυναίκες βιολίστριες καλωσόριζαν τον κόσμο υπό την μελωδία κλασικής μουσικής. 

Δείτε στην συνέχεια μερικές φωτογραφίες που λήφθηκαν και οι οποίες μεταφέρουν τα vibes της βραδιάς.

Ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και η σύζυγός του, Άντρη Αναστασιάδη

Η Ειρήνη Χριστοφόρου και η Ελίνα Θεοδότου

H Γιώτα Επαινετού, ο Αγαμέμνων Επαινετός, η Νίτσα Επαινετού και η Έλις Μισιρλή.

Ο Μάριος Γεωργίου και η Ντεμίλια Φωτοπούλου. Η Μαρίνα Οικονομίδου, ο Πιερής Παναγή και ο Σταύρος Χριστοδούλου.

Η Γεωργία Αχιλλέως, ο Πέτρος Αγαθαγγέλου, η Γιώτα Επαινετού και ο Αγαμέμων Επαινετός.

Η Βασιλική Αναστασιάδη.

Η Εύα και ο Χάρης Γεωργιάδης.

Ο Μιχάλης Χριστοφόρου και η Κλέλια Πηλακούτα Χριστοφόρου.


Η Μικαέλλα Μέσσιου και ο Δήμαρχος Στροβόλου Ανδρέας Παπαχαραλάμπους.


Η Κάτια Θεοδότου.

Ο Θεοφάνης Ξηνταβελώνης και ο Λευτέρης Πετρούνιας.


Ο Βαλεντίνος Χαραλάμπους.

Ο Γιώργος Θεοδότου και η Έλις Μισιρλή.

Ο Ευαγόρας Χαραλάμπους και η Ελένη Γιάγκου.

Η Ζωρζέτ και ο Μάριος Ηλιάδης.

Ο Κωνσταντίνος Ευθυμίου και η Όλγα Καρακόκκινου.


Η Νατάσα Πηλείδου και ο σύζυγός της, Μανώλης Νικολάου. 

O Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά.


Η Ντίνα Πέγκα και ο Δημήτρης Δημητρίου.


Ο Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.


Η Φιλίππα Καρσερά και ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Την παρουσίαση των βραβείων ανέλαβε για δέκατη φορά ο Τάσος Τρύφωνος - ο οποίος για την περίσταση επέλεξε να φορέσει ένα Tom Ford κουστούμι από την Cara boutique, ενώ την μουσική επιμέλεια της βραδιάς είχε η Μελίνα Ασλανίδου η οποία μάς ταξίδεψε με τις επιτυχίες της.

Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν για την χρονιά, ήταν οι 18 υποψήφιοι και 10 βραβευθέντες άνδρες που μας συγκίνησαν και μας ενέπνευσαν τη χρονιά που πέρασε με τα επιτεύγματά τους στα επιχειρηματικά, επιστημονικά, πολιτιστικά, αθλητικά και κοινωνικά πράγματα του τόπου.  Man of the Year στην 21ή απονομή των βραβείων αναδείχθηκε ο Μάριος Γεωργίου, ενώ μπορείτε να δείτε εδώ όλους τους νικητές της βραδιάς.

Να σημειώσουμε πως τους νικητές επέλεξαν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας ανέλαβε ο ελεγκτικός οίκος Deloitte. 

Θέλοντας να τιμήσει τους νικητές της βραδιάς με τον δικό της τρόπο, η Cara Boutique έδωσε στον κάθε ένα μια Tom Ford γραβάτα, ενώ δώρα δόθηκαν και σε όλους τους άντρες που βρέθηκαν στην εκδήλωση από το άρωμα  JAGUAR απο τα καταστήματα Perfect U.

Ο θεσμός Τράπεζα Κύπρου Man of the Year Awards 2022 και η φετινή τελετή δεν θα πραγματοποιούνταν με τέτοια επιτυχία και αποδοχή από το κοινό εάν το περιοδικό MAN και η εφημερίδα «Η Καθημερινή» δεν έβρισκαν συνοδοιπόρους στη σπουδαία τους προσπάθεια τους χορηγούς και υποστηρικτές τους, ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ, JOHNNIE WALKER, BMW – ΧΑΡ. ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ, IWC watches, University of Nicosia, OΠΑΠ Κύπρου, Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, άρωμα JAGUAR απο τα καταστήματα Perfect U, Cara Boutique, Deloitte, Ορθοδόξου Travel and Tours και το Parklane, a luxury Collection Resort and Spa.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS