ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μουντιάλ γυναικών: «Ξέρω ότι με παρακολουθούσες απόψε και πως είσαι υπερήφανος»

Έβαλε το γκολ που έδωσε τον μεγάλο τίτλο στην Ισπανία και αμέσως μετά έμαθε ότι πέθανε ο πατέρας της.

Μαρία Καραμάνου

Η Ισπανίδα ποδοσφαιρίστρια, Όλγα Καρμόνα, έγραψε ιστορία στον κόσμο του γυναικείου ποδοσφαίρου με ένα εντυπωσιακό γκολ που χάρισε στην Ισπανία τον πρώτο τίτλο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών. Ωστόσο, η χαρά της από τη νίκη στον τελικό διαλύθηκε λίγο αργότερα, καθώς έμαθε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του πατέρα της.

Ο πατέρας της ήταν εδώ και καιρό άρρωστος, και την ίδια στιγμή που η Καρμόνα βρισκόταν στον ενθουσιασμό της για την επιτυχία, έφυγε από τη ζωή. Αυτό συνέβη ενώ η μητέρα της και άλλα μέλη της οικογένειάς ταξίδευαν στο Σίδνεϊ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Η σοκαριστική είδηση ανακοινώθηκε στην Καρμόνα από την οικογένειά της, μετά την ενημέρωσή της για τον θρίαμβο στον τελικό. Αυτή η ξαφνική συνάντηση της χαράς με τη θλίψη αποτελεί μια συγκλονιστική αντίθεση, όπως ανακοίνωσε η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου.

Η ίδια, φίλησε το μετάλλιο της και δήλωσε, «Ξέρω ότι μου έδωσες δύναμη να πετύχω κάτι μοναδικό. Ξέρω ότι με παρακολουθούσες απόψε και πώς είσαι υπερήφανος για εμένα. Αναπαύσου εν ειρήνη μπαμπά».

Με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 29ο λεπτό, η Καρμόνα οδήγησε την Ισπανία σε μια σπουδαία νίκη 1-0 εναντίον της Αγγλίας στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών. Σε μια στιγμή γεμάτη συναισθηματική φόρτιση, η 23χρονη ποδοσφαιρίστρια αφιέρωσε το γκολ στη φίλη της, η οποία είχε πρόσφατα χάσει τη μητέρα της.

Η Καρμόνα είχε επίσης βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στον ημιτελικό απέναντι στη Σουηδία, συνεισφέροντας σημαντικά στη νίκη με 2-1 και την πρόκριση της Ισπανίας. Αυτό την έκανε την πρώτη ποδοσφαιρίστρια που σκοράρει τόσο στον ημιτελικό όσο και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, ακολουθώντας τα χνάρια της Αμερικανίδας Κάρλι Λόιντ, που είχε επιτύχει αυτό το επίτευγμα το 2015.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS