ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μυστήριο με τον θάνατο του ηθοποιού του «Parasite»

Ο λόγος που τον ερευνούσε η αστυνομία.

Μαρία Καραμάνου

Πριν από τη θλιβερή απώλεια του, ο Lee Sun-kyun, γνωστός για τον ρόλο του στο «Parasite», αποφάσισε να αποσυρθεί από μια προσεχή ταινία με τίτλο «No Way Out». Ο λόγος για την απόφασή του ήταν οι συνεχιζόμενες έρευνες για ύποπτη χρήση ναρκωτικών.

Ο ηθοποιός εξήγησε ότι η ανάγκη χρόνου για την επίλυση της κατάστασης ήταν ο κύριος λόγος που επέλεξε να αποχωρήσει από το έργο. Παρά την απώλειά του, η παραγωγή της ταινίας συνεχίστηκε χωρίς καθυστέρηση, παρά την απουσία του από το cast.

Ο Lee Sun-kyun, σε ηλικία 48 ετών, βρέθηκε αναίσθητος σε ένα πάρκινγκ της Σεούλ, και, δυστυχώς, ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε επί τόπου. Αρχικά, υπήρχαν ενδείξεις για πιθανή δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, καθώς βρέθηκε κοντά του ένα κομμάτι κάρβουνου, αλλά η επίσημη αιτία θανάτου δεν έχει ακόμη καθοριστεί.

Προηγουμένως, ο ηθοποιός είχε αντιμετωπίσει αρκετές έρευνες της αστυνομίας σχετικά με υποτιθέμενη χρήση ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένης της μαριχουάνας και της κεταμίνης. Παρά τις αρνήσεις του, κατηγορήθηκε για κατανάλωση ναρκωτικών σε ένα σπίτι. Ωστόσο, ο ίδιος υποστήριξε ότι εξαπατήθηκε για να πάρει ουσίες και ότι υπέστη εκβιασμό.

Ο αινιγματικός θάνατος του ταλαντούχου ηθοποιού συνεχίζει να κρύβει τα μυστικά της. Η σύζυγός του είχε ενημερώσει τις αρχές για το γεγονός, αναφέροντας ότι είχε βρει ένα σημείωμα αυτοκτονίας μετά την αποχώρησή του από το σπίτι. Παρόλα αυτά, οι λόγοι που τον οδήγησαν να διακόψει τη ζωή του παραμένουν άγνωστοι.

Παρά το γεγονός ότι οι προηγούμενες εξετάσεις είχαν αποκλείσει τη χρήση ναρκωτικών, η συμπεριφορά του είχε ήδη οδηγήσει στον αποκλεισμό του από ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ και είχε δημιουργήσει αμφιβολίες γύρω από την επαγγελματική του πορεία. Η ανάγκη για περαιτέρω ερευνητική διαδικασία παραμένει υπαρκτή, καθώς οι λόγοι πίσω από την απώλεια του ηθοποιού παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS