ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νατάσα Καλογρίδη: Η πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο της Ζωής Λάσκαρη

Το Μαριχουάνα Stop, το έργο που χαρακτήρισε την Ζωή Λάσκαρη επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ποια ηθοποιός θα πάρει τον ρόλο της αείμνηστης ηθοποιού. Όπως έγινε γνωστό ο θεατρικός παραγωγός του έργου πρότεινε στην Νατάσα Καλογρίδη να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ρόλο με την ίδια να αρνείται.

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία Ελένη, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή σχολίασε την πρόταση που έγινε στην Νατάσα Καλογρίδη λέγοντας: «Έχει γίνει πρόταση, αλλά καμία σχέση. Δεν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Είναι του κυρίου Βάλαρη η απόφαση ποια θα διαλέξει.»

Ακόμα, η Μαρία Ελένη απάντησε και στην ερώτηση για το αν την ενοχλεί που η προσωπική ζωή του πατέρα της εκτίθεται τόσο πολύ, λέγοντας: «Ξέρετε κάτι; Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να σκέφτομαι γιατί το ένα και γιατί το άλλο και γιατί εκτίθεται. Όλα αυτά γίνονται. Είναι μέσα στην ζωή. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει κάνει τη ζωή του. Έχει κάνει τη δουλειά του, δεν έχει κλέψει τίποτα από κανέναν. Έτυχε τώρα να πάρει μια έκταση η προσωπική του ζωή. Δεν με χαλάει. Δεν είναι ότι μου αρέσει οι άνθρωποι να εκτίθενται στην προσωπική τους ζωή, αλλά και που έγινε δεν χάλασε και ο κόσμος. Να το πάρουμε και λίγο πιο αστεία, λίγο πιο χαλαρά. Οκ. Και τι έγινε; Ενοχλεί κανέναν στο κάτω κάτω; Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να περνάμε όπως θέλουμε εμείς να περνάμε, αλλά να μην ενοχλούμε κανέναν.»

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακλολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS