ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νέο θετικό κρούσμα κορωνοϊού στην Eurovision

Η ανακοίνωση της EBU.

newsroom must

Χτυπά και στον διαγωνισμό της Eurovision ο κορωνοϊός, αναμεσά τους μετρούμε και 4 θετικά κρούσματα σε τραγουδιστές, κάτι που ναι μεν ανησυχεί τους διοργανωτές, όμως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για αποφυγή της διασποράς του.

Αρχικά, την περασμένη Κυριακή (16/05/21) ανακοινώθηκαν 2 κρούσματα στην Πολωνική αποστολή μετά από τους ελέγχους ρουτίνας που γίνονταν πριν από την επίσημη τελετή έναρξης.

Στην συνέχεια πληροφορίες ήθελαν ακόμη ένα θετικό κρούσμα (19/05/21) να εντοπίζεται στην Ισλανδική ομάδα, με την ανακοίνωση της EBU να γράφει «Μέλος του Gagnamagnið διαγνώστηκε θετικό στον κορωνοϊό. Το αποτέλεσμα προέκυψε όταν οκτώ άτομα από την ομάδα της Ισλανδίας έκαναν τεστ το πρωί. Ως εκ τούτου, είναι απίθανο για το συγκρότημα να λάβει μέρος στην αποψινή πρόβα και, αντίστοιχα, αν το γκρουπ θα βρεθεί στο ζωντανό αύριο το βράδυ».

Ενώ σήμερα (20/05/21), ανακοινώθηκε άλλο ένα κρούσμα, αυτή τη φορά επώνυμα, ο Duncan Laurence, νικητής του διαγωνισμού το 2019, ο οποίος επρόκειτο να εμφανιστεί στον τελικό του Σαββάτου, και έτσι δεν θα παρευρεθεί στην τελετή, αλλά θα συμπεριληφθεί ένα κομμάτι του με διαφορετικό τρόπο. Η ανακοίνωση γράφει «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι, πρώτα για τον Duncan, που αξίζει να παρουσιαστεί στην live εκπομπή μετά και την νίκη του το 2019 και την τεράστια επιτυχία του τραγουδιού του Arcade. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για την τελετή έναρξης που τον συμπεριλάμβανε στον πρώτο ημιτελικό. Φυσικά ευχόμαστε στον ίδιο ταχεία ανάρρωση».

Εδώ να σημειώσουμε ότι από τις 6 Απριλίου, έγιναν πάνω από 24,400 τεστ αντιγόνου για τον κορωνοϊό μεταξύ των αποστολών, των διοργανωτών, των τραγουδιστών και όλων των δημοσιογράφων. Μόνο 16 από αυτούς ήταν θετικοί (0.06%) και βρίσκονται σε απομόνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS