ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Νίκος Αναστασιάδης: Ρεσιτάλ φιλίας και συνάντησης με Χατζή και Μαρινέλλα

Ένα τραγούδι και μια παλιά φιλία ήταν ικανή να κάνουν τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας να ανέβει στη σκηνή την στιγμή που οι Μαρινέλλα και Χατζής έδιναν ρεσιτάλ ερμηνείας στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του must.com.cy, ανάμεσα στους εκατοντάδες θαυμαστές των δύο αξιόλογων καλλιτεχνών και ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιαδης με την σύζυγο του και πρώτη κυρία της Κύπρου, Αντρη Αναστασιάδη.

Το ''Ρεσιτάλ'' ερμηνείας της Μαρινέλλας και του Χατζή ξεκίνησε και η μία επιτυχία διαδεχόταν την άλλη. Κάποια στιγμή, ο Πρόεδρος μαγεμένος και συγκινημένος από τα τραγούδια που ερμήνευαν οι πρωταγωνιστές, σηκώθηκε από την θέση του και ανέβηκε στη σκηνή για να συγχαρεί τόσο την Μαρινέλλα όσο και τον Κώστα Χατζή σφίγγοντας του το χέρι και λέγοντας του ''ευχαριστώ''.

Εκεί, ο δεύτερος μιλώντας δια μικροφώνου αποκάλυψε πως τον δένει μία μεγάλη φιλία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και του είπε του χαρακτηριστικά "Πρόεδρε σε ευχαριστώ που είσαι μαζί μας απόψε και θέλω να σου αφιερώσω ένα τραγούδι μιας και μας δένει μια φιλία από παλιά..."

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS