ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Boris Johnson: «Το ρίσκο αυτή την στιγμή είναι τεράστιο για την Βρετανία»

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας επέστρεψε μετά την περιπέτεια υγείας του

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Boris Johnson επέστρεψε την Κυριακή 26/7 στον αριθμό 10 της Downing Street, στην πρωθυπουργική κατοικία, αφού παρέμεινε επί μία εβδομάδα σε νοσοκομείο και δύο εβδομάδες στο Τσέκερς, στην εξοχική κατοικία του, προκειμένου να αναρρώσει από την Covid-19. 

Μια μέρα μετά, ανέλαβε κανονικά τα καθήκοντά του και με αφορμή το γεγονός, ο ίδιος έκανε στο BBC μια ολιγόλεπτη ομιλία για τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας εν μέσω της πανδημίας και σαφώς, για όσα πρόκειται να γίνουν από εδώ και πέρα στην χώρα του. 

Ανάμεσα σε άλλα, ο Boris Johnson τόνισε πως η περίοδος αυτή εμπεριέχει ''τεράστιο ρίσκο'' για την Βρετανία και υποστήριξε πως δεν πρόκειται να χαραμίσει την θυσία των βρετανών όλο αυτό το διάστημα, τελειώνοντας το lockdown τόσο γρήγορα - αφού μια τέτοια κίνησή του κάθε άλλο παρά το επιθυμητό αποτέλεσμα θα έφερνε.  

"Το ξέρω ότι είναι δύσκολο. Θέλω να δω την οικονομία μας να κινείται όσο το δυνατόν πιο γρήγορα'', πρόσθεσε και ξεκαθάρισε πως οφείλει να είναι πολύ προσεχτικός με τις κινήσεις του, ώστε να μην πληγεί ακόμη περισσότερο η χώρα από μια δεύτερη κορύφωση της πανδημίας.

Να σημειώσουμε πως όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του ΑΠΕ-ΜΠΕ, με 20.732 θανάτους λόγω του κορωνοϊού στα νοσοκομεία, η Βρετανία συγκαταλέγεται μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών που έχουν πληγεί περισσότερο από την επιδημία, ενώ την ίδια στιγμή το αυστηρότερο lockdown που έχει επιβληθεί στη χώρα εν καιρώ ειρήνης ενδέχεται να προκαλέσει η βαθύτερη ύφεση που έχει αντιμετωπίσει η οικονομία της Βρετανίας εδώ και τρεις αιώνες και τη μεγαλύτερη αύξηση χρέους μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

 

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS