ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ο μοναδικός στρατιωτικός τίτλος που πρόκειται να κρατήσει o πρίγκιπας Andrew

Η βασίλισσα προχώρησε στην αφαίρεση των στρατιωτικών τίτλων του γιου της.

newsroom must

Ύστερα από το σκάνδαλο Epstein, στο οποίο ενεπλάκη ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Andrew και τη δίκη που επρόκειτο να λάβει χώρα.

Η μονάρχης, υστέρα από το σκάνδαλο Epstein, πήρε την απόφαση να αφαιρέσει τους στρατιωτικούς τίτλους του γίου της, δούκα της Υόρκης, καθώς θεώρησε πως αυτό ήταν το σωστό.

Ο πρίγκιπας Andrew συμφώνησε να συμβιβαστεί, παραχωρώντας στην Virginia Giuffre ένα τεράστιο ποσό. Αν και ο δούκας παραμένει το “μαύρο” πρόβατο της βασιλικής οικογένειάς, φαινεται πως θα κρατήσει έναν και μοναδικό στρατιωτικός τίτλο, και αυτός είναι ο τίτλος του αντιναύαρχου, αφού του τον είχε παραχωρήσει η ίδια η βασίλισσα.

Αυτό συνέβη μετά τον Πόλεμο των Φώκλαντ το 1982, αναμεσά στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αργεντινή, όπου ο πρίγκιπας Andrew υπηρετούσε εκείνη την περίοδο στο Βασιλικό Ναυτικό, με αποτέλεσμα η βασίλισσα Ελισάβετ να του απονείμει τον στρατιωτικό τίτλο, ως τιμή προς την προσφορά του στον βρετανικό λαό.

"Είναι κάτω, είναι πληγωμένος. Αν θέλει να ντύνεται πού και πού με τη στολή του ναυτικού, ας τον αφήσουν. Η φήμη του είναι κομματιασμένη, η δημόσια ζωή του έχει τελειώσει. Είναι μία κινούμενη ντροπή", δήλωσε πηγή από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση