ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο όρος που έθεσε ο Κάρολος για να πάρουν τον βασιλικό τίτλο τα παιδιά της Meghan και του Harry

Όπως φαίνεται είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τους τίτλους στα εγγόνια του, όμως, υπάρχει ένας πολύ σημαντικός όρος

Μπορεί ο Harry και η Meghan να πήραν την απόφαση να φύγουν από το παλάτι και το Ηνωμένο Βασίλειο και να απαρνηθούν τους βασιλικούς τους τίτλους, ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι αντιδρά στην πιθανότητα να μην δοθεί βασιλικός τίτλος στα παιδιά τους. Μετά τον θάνατο της βασίλισσας, τα παιδιά του ζεύγους δικαιούνται τους πριγκιπικούς τίτλους ως μέρος των κανόνων του Βασιλιά Γεωργίου Ε’.

Όπως φαίνεται, ο βασιλιάς Κάρολος, είναι πρόθυμος να παραχωρήσει τους τίτλους στα εγγόνια του, όμως, για να γίνει αυτό υπάρχει ένας απαραίτητος όρος... Η εμπιστοσύνη. Με τον όρο αυτό, ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου εννοεί ότι δεν θα βγαίνουν να εκθέτουν το παλάτι σε συνεντεύξεις τους, δεν θα κατηγορούν τα μέλη της βασιλικής οικογένεια και δεν θα γκρινιάζουν δημόσια σαν κακομαθημένα παιδιά.

Συνεπώς, αν η Meghan και ο Harry θέλουν τα παιδιά τους να λέγονται πρίγκιπες, θα πρέπει να ορκιστούν αφοσίωση και να μην μιλάνε πολύ με κίνδυνο να εκθέσουν τον βασιλιά Κάρολο, αλλά και ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια γενικότερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS