ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ο Πρόεδρος ντυμένος με το αγαπημένο του χρώμα

Δείτε το χρώμα που επιλέγει για σχεδόν κάθε του δημόσια εμφάνιση

Μαρία Σάββα

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχεδόν κάθε του εμφάνιση φαίνεται να περιλαμβάνει το αγαπημένο του χρώμα, το οποίο όπως είδαμε απο διάφορες δημόσιες εμφανίσεις του, είναι το σκούρο μπλε, με τον ίδιο μερικές φορές όμως να κάνει την εξαίρεση.

Αυτή η φορά δεν ήταν εξαίρεση καθώς χθες Τρίτη 6 Μαρτίου παραχώρησε μία διακαναλική συνέντευξη για τη συμπλήρωση ενός χρόνου της διακυβέρνησής του, φορώντας ένα σκούρο μπλε κουστούμι, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και μία επίσης σκούρα μπλε γραβάτα. Ένα αξεσουάρ που ο ίδιος δεν συμπεριλάμβανε στις εμφανίσεις του στην αρχή της Προεδρίας του αλλά το τελευταίο διάστημα τον βλέπουμε να το εφαρμόζει όλο και περισσότερο.

Η διακαναλική συνέντευξη του ΠτΔ για τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης.

Να σημειώσουμε πως στις περισσότερες εμφανίσεις του ο Πρόεδρος επιλέγει το σκούρο μπλε χρώμα, το οποίο δίνει μία πιο μοντέρνα και νεανική όψη στις εμφανίσεις του κρατώντας τις όμως αυστηρές όπως αρμόζει στον ίδιο.

Ο ΠτΔ χωρίς με ένα σκούρο μπλέ κουστούμι και ένα γαλάζιο πουκάμισο χωρίς όμως να φοράει γραβάτα. 

Συνήθως συνδυάζει τα κουστούμια του με λευκά ή αρκετά απαλά χρώματα, όπως το γαλάζιο, αλλά και με γραβάτες διάφορων χρωμάτων. Για παράδειγμα, στην συνάντησή του με τον Πρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Σλοβακίας επέλεξε μία μπορντό γραβάτα.

Η συνάντηση του ΠτΔ με τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου της Σλοβακίας Peter Pellegrini

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS