ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

O Trump πετάει την γραβάτα του στο κοινό και αυτοί ουρλιάζουν

Σαν άλλος rock star

Κάποια στιγμή θα ήθελα να δω τι υπάρχει ακριβώς μέσα στο κεφάλι του Doland Trump, μέχρι τότε όμως το μόνο που μπορούμε όλοι να κάνουμε είναι να τοn παρακολουθούμε να δίνει το δικό το show.

Όσο οι εκλογές πλησιάζουν τόσο ο πυρετός ανεβαίνει και προσπαθεί να κερδίσει ψηφοφόρους με κάθε τρόπο. Αυτή την φορά στην ομιλία του στην Αϊόβα ως άλλος «rock star» ο πρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε την κόκκινη γραβάτα του και την πέταξε στο κοινό με τον κόσμο να ουρλιάζει από κάτω.

Αρχικά φόρεσε το καπέλο του και στην συνέχεια ρώτησε το κοινό αν θα βγάλει την γραβάτα του «Να την βγάλω ή όχι; Τι νομίζετε;». Τότε ο κόσμος άρχισε να τα χάνει και να φωνάζει για να τον παροτρύνει να το κάνει. «Νιώθω πολύ καλύτερα τώρα. Νιώθω ωραία. Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλύτερα» είπε όταν την έβγαλε την γραβάτα.

Φυσικά δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον αντίπαλό του ο οποίος τον είχε συγκρίνει με τον Πούτιν, Κιμ και Σι.

«Ο πρόεδρος Σι στην Κίνα είναι στο 100%, ο Πούτιν στη Ρωσία το ίδιο, ο Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορεά στο 100%. Αυτοί οι άνθρωποι είναι έξυπνοι και σε εγρήγορση. Ο Τζο το έχει χάσει. Ακόμα και στις καλύτερες ημέρες του δεν ήταν έξυπνος και αυτό το ξέρουν όλοι» είπε ο Trump.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Trump  |  γραβάτα  |  ομιλία  |  κοινό  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS