ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι 10 λέξεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς στο βιογραφικό σου

Δείτε τις λέξεις που δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε στο βιογραφικό σας αν θέλετε να κερδίσετε μια δουλειά

newsroom must

Μπορεί οι παράγοντες για τους οποίους δεν προσλαμβάνεστε σε μια δουλειά να ποικίλουν και πολλές φορές, να μην φταίτε καν εσείς, ωστόσο σύμφωνα με το LinkedIn υπάρχουν 10 λέξεις τις οποίες πολλοί χρησιμοποιούν στο βιογραφικό τους και υπογράφουν την "καταδίκη" τους.

Αν και μάλλον δεν χρειάζεται να το επισημάνουμε, θα το πούμε. Η σύνταξη ή η ανανέωση του βιογραφικού σημειώματος αποτελεί το πρώτο και ίσως το κυριότερο στάδιο για να εξασφαλίσουμε μια δουλειά - αφού χάρη σε αυτό και ενδεχομένως στην συνοδευτική επιστολή που το συνοδεύει, θα κερδίσουμε ένα πρώτο interview. Η γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο, εκτός από τα επιτεύγματά μας, έχει καθοριστικό ρόλο και αυτό καλό είναι να το έχουμε διαρκώς στο μυαλό μας. Όπως αναφέρει μάλιστα σχετικό δημοσίευμα του Jenny.gr, επιβάλλεται να επιλέγουμε με ιδιαίτερη προσοχή τις λέξεις που χρησιμοποιούμε σε αυτό.

Δείτε στην συνέχεια τις 10 λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν περισσότερο στα βιογραφικά σημειώματα και είναι όροι που θα πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να κερδίσετε μια δουλειά.

1. Eιδικευμένος

2. Ηγεσία

3. Με εμπειρία

4. Παθιασμένος

5. Στρατηγικός

6. Άριστες (πχ. γνώσεις)

7. Συγκεντρωμένος

8. Δημιουργικός

9. Ενθουσιώδης

10. Επιτυχημένος

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS