ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οι φωτογραφίες της ερωμένης του βασιλιά της Ταϊλάνδης ''έριξαν'' την επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού

Δέσποινα Άσπρου

Όπως καταλάβατε διαβάζοντας τον τίτλο μας, ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης οργάνωσε ειδική τελετή για να χρίσει επίσημα την 34χρονη ερωμένη του, Sineenat Wongvajirapakdi... και όλο αυτό μπροστά στα μάτια της γυναίκας του! Αρνείστε να το πιστέψετε; Και εμείς δυσκολευτήκαμε, αλλά είναι γεγονός! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ο βασιλιάς στις αρχές του μήνα είχε τα γενέθλιά του και με αφορμή αυτό, έχρισε την επίσημη παλλακίδα του σε μία τελετή όπου προκάλεσε αίσθηση και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε επίσημα από τα social media. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μία από τις κορυφαίες στρατηγούς και επί σειρά ετών φίλη του. Η Sineenat Wongvajirapakdi λοιπόν, από την ημέρα εκείνη και έπειτα, θεωρείται η «Royal Noble Consort» (βασιλική ευγενής σύζυγος).

Στο σημείο αυτό να πούμε ότι δεν πρόκειται για μια συνηθής τελετή στην χώρα, αφού η γυναίκα αυτή είναι πρώτη γυναίκα που μετά από σχεδόν 100 χρόνια χρίστηκε επισήμως ως βασιλική σύζυγος.

Και αν όλα αυτά δεν σας έκαναν εντύπωση, να σας πούμε ότι το παλάτι της Ταϊλάνδης δημοσίευσε πρόσφατα και εικόνες της! Ω, ναι! Και το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο... που η επίσημη ιστοσελίδα του παλατιού κράσαρε!

Κοιτάζοντας τις φωτογραφίες παραδεχόμαστε πως είναι η Sineenat είναι άκρως εντυπωσιακή, δυναμική και δραστήρια. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σημασία. Εκείνο που προσωπικά θεωρώ αδιανόητο, είναι το ότι δυο γυναίκες, εν έτει 2019, αποδέχτηκαν μια τόσο τραγική κατάσταση που αντικειμενικοποιεί τις γυναίκες. Δεν υπάρχουν λόγια.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το παλάτι:

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS