ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οικογένεια Αντετοκούνμπο: Επνεδύει στα οινοποιεία Μπουτάρης και ΙΟΛΗ

«Μαζί θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε εταιρείες με ιστορία οι οποίες παράγουν φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης, όπως το κρασί και το φυσικό μεταλλικό νερό», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, Γιάννης, Κώστας και Άλεξ, μέσω της εταιρείας-ναυαρχίδας τους, της ANTE INC, επενδύσαν στην εταιρεία συμμετοχών Ελληνικά Οινοποιεία (Hellenic Wineries) και απέκτησαν ποσοστό 10%. Επίσης, εξαγόρασαν τη Μπουτάρη Οινοποιεία, μία από τις πλέον εμβληματικές εταιρείες κρασιού στην Ελλάδα με πάνω από 100 χρόνια ιστορίας.

Μάλιστα, επενδύσαν και στο φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ. Αυτή η απόφαση βασίστηκε στο βαθύ ενδιαφέρον τους για τη γεωργία, το πάθος τους για την προώθηση ελληνικών προϊόντων παγκοσμίως, καθώς και στην επιθυμία τους να στηρίξουν την ανάπτυξη του τομέα της οινοποίησης, έναν ιστορικό και σημαντικό κλάδο στην Ελλάδα.

Photo By @Boutari On Facebook

Η απόφαση των αδελφών Αντετοκούνμπο να επενδύσουν στα Ελληνικά Οινοποιεία αντικατοπτρίζει την αφοσίωσή τους στο να έχουν θετικό αντίκτυπο στην πατρίδα τους, την Ελλάδα. Με την υποστήριξή τους στην ανάπτυξη της βιομηχανίας κρασιού και εμφιαλωμένου νερού, συμβάλλουν στη διατήρηση ενός παραδοσιακού και πολιτιστικά σημαντικού τομέα προϊόντων που αποτελούν μέρος της κληρονομιάς της Ελλάδας για αιώνες.

Συνεργάζονται με τον Ηλία Γεωργιάδη, ο οποίος διοικεί τα Ελληνικά Οινοποιεία και έχει επίσης επενδύσει στον τομέα των ακινήτων μέσω της PREMIA Properties. Αυτή η συνεργασία έχει ως στόχο την ανανέωση της ελληνικής βιομηχανίας κρασιού και εμφιαλωμένου νερού, συνδυάζοντας την προσήλωση στην ποιότητα με ένα παγκόσμιο όραμα.

Και οι δύο πλευρές δήλωσαν εξίσου ότι, «Μαζί, φιλοδοξούμε να παρουσιάσουμε τα εξαιρετικά προϊόντα της Ελλάδας στους λάτρεις του κρασιού αλλά και σε όλο τον κόσμο, ανοίγοντας δρόμους για οικονομική ανάπτυξη καθώς και πολιτιστικές ανταλλαγές». Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέφερε πως, «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την επένδυση στα Ελληνικά Οινοποιεία και την συνεργασία μας με τον Ηλία Γεωργιάδη. Μαζί θα καταφέρουμε να αναπτύξουμε εταιρείες με ιστορία οι οποίες παράγουν φυσικά προϊόντα της ελληνικής γης, όπως το κρασί και το φυσικό μεταλλικό νερό».

Ενώ, ο Ηλίας Γεωργιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Sterner Stenhus και βασικός μέτοχος των Ελληνικών Οινοποιείων, αποκάλυψε πως, «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που καλωσορίζουμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο στα Ελληνικά Οινοποιεία που παράγουν και εμπορεύονται τα κρασιά Μπουτάρη και το νερό ΙΟΛΗ. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας ενισχύεται ο στρατηγικό μας στόχος για την διάδοση των ελληνικών προϊόντων όπως το κρασί σε διεθνές επίπεδο καθώς και ο οινοτουρισμός στην χώρα μας».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS