ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Οικογένειες αποδεικνύουν πως ο έρωτας δεν έχει ''καταγωγή''

Όταν ένας Ουκρανός ερωτεύεται μια Ρωσίδα και το ανάποδο.

Δέσποινα Άσπρου

Η Juliana Kuznetsova και ο αρραβωνιαστικός της βρίσκονταν σε μια συναυλία στην Πολωνία το 2019, όταν παρατήρησαν πως ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν διασκορπισμένες σημαίες από τις γειτονικές τους χώρες. Αυτό, της έδωσε μια ιδέα.

Εκείνη Ρωσίδα και ο σύντροφός της Ουκρανός. Δανείστηκαν τις σημαίες από τις χώρες καταγωγής τους και ζήτησαν από κάποιον που βρισκόταν στον χώρο να τους φωτογραφίσει μετά την συναυλία του ράπερ Max Korzh.

Μιλώντας για το συμβάν, η Juliana Kuznetsova σύμφωνα με την The Washington Post, αποκάλυψε πως ο στόχος τους δεν ήταν να ποζάρουν, απλώς ήθελαν να δείξουν πως τα έθνη τους είναι ενωμένα.

«Δεν είχαμε πολιτικές προθέσεις με αυτή τη φωτογραφία», είπε χαρακτηριστικά η ίδια. «Αλλά αφού αυτή η φωτογραφία έγινε viral στο διαδίκτυο και μέχρι σήμερα διάβασα ένα σωρό σχόλια, τόσο καλά όσο και κακά, κατάλαβα ότι ίσως μια φωτογραφία σαν αυτή μπορεί να δώσει κάποια ελπίδα στους ανθρώπους και να δείξει ότι όλα μπορούν να είναι καλά ανεξάρτητα από το τι, αφού η αγάπη μπορεί κατακτήστε τα όλα.»

Και ενώ η φωτογραφία είναι τραβηγμένη πριν από περίπου τρία χρόνια, τα τελευταία εικοσιτετράωρα έχει γίνει trend και αποδεικνύει πως ο έρωτας δεν έχει "καταγωγή".

Πέρα όμως από αυτή την εικόνα, στο διαδίκτυο τα τελευταία εικοσιτετράωρα έπειτα από την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, έχει γεμίσει με αρκετές φωτογραφίες από ζευγάρια και οικογένειες που τα μέλη τους κατάγoνται από την Ρωσία και την Ουκρανία και αποδεικνύουν πως στην αγάπη, οι εχθρότητες δεν έχουν θέση.

Μέσα από το account @ya_bobrova, μια μητέρα μοιράζεται την ιστορία της και στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα για την θλιβερή κατάσταση. Ποζάροντας με τα παιδιά της και κρατώντας ένα αυτοσχέδιο πανό στο οποίο βλέπουμε μια καρδιά με τις σημαίες της Ρωσίας και της Ουκρανίας, η Bobrova που διαμένει στην Ρωσία τονίζει πως δεν είναι με καμία πλευρά και αναφέρει πως η τραγωδία ανάμεσα στις δύο χώρες είναι κοινή. 

Μια άλλη μητέρα μέσα από το @azimjanovs_twins μοιράζεται μια εικόνα με τα δίδυμα παιδιά της που έχουν ζωγραφισμένη στα μάγουλά τους μια σημαία της Ρωσίας και μια της Ουκρανίας και φοράνε μπλούζα που γράφει "Αγαπώ την μαμά" και "Αγαπώ τον μπαμπά"  αντίστοιχα και δείχνοντας τα παιδιά της να αγκαλιάζονται, στέλνει το δικό της ηχηρό μήνυμα. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Мамаблог |

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση