ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ok...Πρώην υπάλληλος του Depp λέει πως βρήκε κομμάτι από το δάχτυλό του

Oι δυο τους καβγάδιζαν σαν «σχολιαρόπαιδα»

Δέσποινα Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς -αν είμαστε λάτρεις των ερωτικών σκανδάλων και της οικογενειακής δράσης- παρακολουθούμε τηλενουβέλες. Και ενώ αυτό είναι δεδομένο, το πρώην ζευγάρι Amber Heard - Johnny Depp, μας αποδεικνύει πως η ζωή του ίσως έχει περισσότερο ενδιαφέρον... από μια σειρά δράσης. Αναφερόμαστε φυσικά στο διαζύγιό τους, στις ακροάσεις που γίνονται και στα όσα διαρρέουν. Και ενώ αντιλαμβανόμαστε πως αν σε μια σχέση υπάρχει βία, είναι απαραίτητο να αποδοθεί δικαιοσύνη... με τους δύο πρώην, δεν ξέρουμε πλέον τι να πιστέψουμε!

Σύμφωνα λοιπόν με νέα δημοσιεύματα που αφορούν την δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard που έγινε με αφορμή την μήνυση του ηθοποιού στην The Sun για συκοφαντική διαφήμιση και διαρροή της είδησης πως χτυπούσε την πρώην σύζυγό του, ο πρώην βοηθός ακινήτων του Depp, Ben King, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου πως οι δυο τους καβγάδιζαν σαν «σχολιαρόπαιδα» ενώ ισχυρίστηκε πως βρήκε κομμάτι από το δάχτυλο του ηθοποιού. O ίδιος μάλιστα επέδειξε στο δικαστήριο μία φωτογραφία όπου υπήρχε ένα… αρτιμελές τηλέφωνο μετά τον καβγά του ζευγαριού, ένα σπασμένο παράθυρο και αίματα στο πάτωμα.

Μεταξύ άλλων, ο πρώην υπάλληλος του Depp υποστήριξε πως σχεδόν πάντα αυτή που ξεκινούσε τους καβγάδες ήταν η ηθοποιός, ενώ περιέγραψε τον Depp ως έναν ευγενικό άντρα που πάντα ήταν έτοιμος να υποχωρήσει στις μεταξύ τους διαφωνίες.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by HIT RADIO 104.7 (@hitradio104.7) on

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS