ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Οκτώ χρόνια χωρίς αναστολή στον 33χρονο που σκότωνε γάτες

Όλα όσα αποκαλύφθηκαν

Μαρία Σάββα

Ο 33χρονος που συνελήφθη τον Φεβρουάριο του 2023 για την ανείπωτη ανηθικότητα που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στον Βοτανικό βρίσκεται πλέον στον δρόμο για τη φυλακή. Η απόφαση της εισαγγελέας ήταν απολύτως σαφής, καθώς δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό για τον ενόχλητικό και βάναυσο τρόπο με τον οποίο εκτελούσε τα αδυναμούντα ζώα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο 33χρονος καταδικάστηκε σε οκτώ χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή, ενώ επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ. Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, όταν το βίντεο ντοκουμέντο πρωτοεμφανίστηκε, αποτυπώνοντας τον άνδρα να επιτίθεται εν ψυχρώ σε ένα αθώο γατάκι στον δρόμο.

Οι εικόνες αναδείκνυαν την αγωνία του ζώου, το οποίο βασανίζονταν μέχρι του θανάτου στα χέρια του 33χρονου. Σημειώνεται πως μετά τη σύλληψή του, οι αρχές εντόπισαν στο σπίτι του ακόμη πέντε νεκρές γάτες, ενισχύοντας την κατηγορητήρια βάση κατά του ένοχου. Αρχικά, ο ίδιος αρνούνταν τη συμμετοχή του, όμως αργότερα παραδέχτηκε πως βρισκόταν στο βίντεο, ισχυριζόμενος ότι "απλώς συνομιλούσε με τη γάτα".

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS