ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Όλα έτοιμα για τα Τράπεζα Κύπρου Man of The Year Awards

Σήμερα Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο The Royal Hall στη Λευκωσία για 22ή χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards και η διακόσμηση του χώρου είναι ήδη έτοιμη.

Φέτος το χαλί των βραβείων δεν θα είναι κόκκινο αλλά μαύρο δίνοντας περισσότερη έμφαση στο φόντο μπροστά από το οποίο θα ποζάρουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της βραδιάς.

Το backdrop του μαύρου χαλιού έχει το εμβληματικό σήμα των Man Of The Year Awards το οποίο φωτίζετε με κρυφό φωτισμό, έχοντας ένα ιδιαίτερο metallic rose gold χρώμα.

Δείτε πιο κάτω κάποια από τα στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες:

Πρόκειται για ένα θεσμό ο οποίος εδώ και 22 χρόνια αναζητεί πρωτοπόρους άνδρες που με την εργασία τους, το πείσμα τους, το όραμά τους, και το ήθος τους ανοίγουν δρόμους για τον άνθρωπο, ανεξαρτήτως αν προέρχονται από τον χώρο των επιστημών, των τεχνών, του αθλητισμού ή τον κόσμο των επιχειρήσεων. Οι βραβεύσεις του θεσμού TΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ Man of the Year Awards έχουν τη δική τους σημειολογία, που δεν είναι άλλη από την αξία του ήθους και της προσφοράς. Τους νικητές θα επιλέξουν και φέτος οι αναγνώστες του περιοδικού MAN μέσα από έρευνα της εταιρείας SYMMETRON, αλλά και 200 εξέχουσες προσωπικότητες της Κύπρου. Την επίβλεψη της διαδικασίας, όπως κάθε χρόνο, έχει ο ελεγκτικός οίκος Deloitte.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS